27/04/2024

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός; Είναι … βραβευμένος επιχειρηματίας!

0

Ο επιχειρηματικός τομέας αποτελεί σημαντικό κομμάτι της δραστηριότητας του Κωνσταντίνου Αργυρού. Δεν το ξέρατε; Μάθετε λοιπόν ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός απέσπασε από την Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών βραβείο που αποδεικνύει την πραγματική επιτυχία που έχει  σε αυτόν τον τομέα.

Το τιμητικό βραβείο που απέσπασε από τον εν λόγω οργανισμό αναφορικά με τη δραστηριότητα της εταιρείας του καταδεικνύει την εξαιρετική ανάπτυξη και τη δημιουργία μεγάλων παραγωγών.

Στο πλαίσιο συνέντευξής του στο «Πρωινό ΣουΣού», η Μαίρη Αυγερινοπούλου ανέφερε ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός διαθέτει μια εταιρεία με περισσότερους από 50 υπαλλήλους και σημείωσε εντυπωσιακό τζίρο, φτάνοντας τα 35 εκατομμύρια ευρώ μέσα στο 2023. Επιπλέον, οι συναυλίες του στην Αμερική παρακολουθήθηκαν από εκατομμύρια θεατές, αυξάνοντας τα έσοδά του από 800.000 μέχρι 4,5 εκατομμύρια.

Η ίδια αποκάλυψε επίσης ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν περιορίζεται μόνο στη μουσική, αλλά δραστηριοποιείται ως συμπαραγωγός σε ταινία με τη Μόνικα Μπελούτσι υποδυόμενη τη Μαρία Κάλλας.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *