Πες μου το ζώδιό του να σου πω πως ζηλεύει

0

Το κάθε ζώδιο εκφράζεται αλλιώς και ζηλεύει αλλιώς. Μάθε πως φέρεται ο καλός σου και ποια είναι η σχέση του με τη ζήλια

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Στιγμιότυπο 2015-06-09, 10.30.57 μ.μ.Πώς τα πάει ο άντρας που…αγαπάς με όσους σε πλησιάζουν; Είναι άνετος, ή σε θέλει να είσαι… μέσα σε συρματόπλεγμα, ηλεκτροφόρο αν είναι εύκολο;

Όχι ότι υπάρχει άντρας που δεν ζηλεύει, απλά κάποιοι είναι πρωταθλητές, και κάποιοι παριστάνουν πως δεν είναι! Ο άντρας, το αρσενικό, και η ζήλια, είναι πολύ καλό και αχώριστο ζευγάρι!

Μπορεί η γυναίκα να έχει το όνομα της ζηλιαρόγατας, αλλά αν τον καλό σου τον πιάσει η ζήλια του, δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να κάνει! Πάμε να μάθουμε λοιπόν, πώς σε ζηλεύει, ποιον άντρα φοβάται και γιατί!

Κριός

Ο Κριός δεν έχει συγκεκριμένο τύπο άντρα που ζηλεύει. Επειδή ο ίδιος είναι πολύ ορμητικός στο κρεβάτι, είναι πολύ απλό, θεωρεί ότι όλοι σε βλέπουν και σε περνούν ακτίνες Χ, οπότε τους ζηλεύει όλους! Δεν είναι από τους άντρες που είναι καλό ΠΑΙΧΝΙΔΙτο να τους ανάψεις τη ζήλια, έτσι για να ανάψουν τα αίματα. Γιατί άντε και άναψαν, πώς σβήνουν! Μπορεί να θολώσει, και να γίνει από παράτολμος, μέχρι επιθετικός, χωρίς να υπολογίσει κανένα κόστος. Απαγορεύεται να χορέψεις με άλλον, όταν είσαι με Κριό! Την σωματική επαφή, δεν μπορεί με τίποτα να την δει αθώα! Θα σε τρελάνει στη σκηνή!

Ταύρος

Ο άντρας Ταύρος, σε ζηλεύει που πας και κάνεις μόνη σου μπάνιο, ή που πας μέχρι το σουπερ μάρκετ, έχουν να λένε ότι είναι κτητικός, και λίγο λένε! Δεν είναι ότι ζηλεύει μόνο, προσβάλλεται πάρα πολύ, αν κάποιος άλλος άντρας δείξει έστω και το πιο απλό και φιλικό ενδιαφέρον για σένα. Και σε γενικές γραμμές, ακόμα και αν δεν έχεις καν μιλήσει ή κοιτάξει άντρα, το να σε φλερτάρει κάποιος, θεωρεί ότι είναι δικό σου φταίξιμο. Τον λες κι ανατολίτη…Υπόψη, ότι δεν μπορείς να του κρυφτείς, αν κάποιος άντρας σου αρέσει, το ένστικτό του πιάνει το άρωμα του πόθου!

Δίδυμοι

Υπάρχει ο μύθος ότι ο Δίδυμος δεν ζηλεύει. Λάθος. Δεν του αρέσει να τον ζηλεύουν. Άλλο αυτός, άλλο εσύ! Απλά, είναι πολύ πολιτισμένο άτομο, και δεν θα σου αναφέρει τίποτα. Ξέρει πάρα πολύ καλά, ποιος άντρας σε μια παρέα σου γελάει γιατί όντως τον ενδιαφέρουν αυτά που λες, ή σου γελάει γιατί τον ενδιαφέρεις ερωτικά. Εσύ, μπορεί μέσα στην αθωότητά σου, να μην καταλάβεις τη διαφορά, ο μετρ του φλερτ όμως, θα την καταλάβει αμέσως. Και αυτόν που τόλμησε να σε θέλει, είναι απλό: θα τον διαλύσει στην κουβέντα, γελοιοποιώντας τον με άνεση!

Καρκίνος

Ένα από τα υπερβολικά ζηλιάρικα ζώδια, ειδικά σε άντρα! Έχει πάρα πολύ μεγάλη ανασφάλεια στον ερωτικό τομέα, και είναι και πολύ εύθικτος. Γενικά, είναι με τα φεγγάρια του και μπορεί να γίνει πολύ κοινωνικός, αλλά αν μέσα στην παρέα υπάρχει κάποιος που σου τραβάει το ενδιαφέρον για να μιλήσετε, ή για να διασκεδάσετε γενικά, τον ζώνουν τα φίδια. Αμέσως, πέφτει σε επικίνδυνη μελαγχολία. Σκοτεινιάζει. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, αν δεν θέλεις να υποστείς για καμιά εβδομάδα την γκρίνια του και τα παράπονα, είναι να τον πάρεις και να φύγετε! Πες κιόλας ότι σε ζάλισε με τη πολυλογία του ο άλλος, βρίσε τον και λίγο, προληπτικά!

Λέων

Ο άντρας Λέων απαιτεί να είσαι πάντα έτοιμη να υπερασπιστείς την τιμή του! Αν τολμήσει άντρας να σου δείξει θαυμασμό, έστω και μη ερωτικό, απαιτεί από εσένα να του κόψεις αμέσως τον αέρα, δηλώνοντας με κάθε δυνατό τρόπο ότι όσο θαυμασμό και επιβεβαίωση χρειάζεσαι, θα στην δώσει ο καλός σου, το Λιοντάρι σου! Σου φαίνεται υπερβολικό; Είναι πολύ φυσιολογικό για έναν Λέοντα. Σε θεωρεί υπεύθυνη απόλυτα αν κάποιος τολμήσει να σε θαυμάσει. Δεν κάνει σκηνές, δεν καταδέχεται. Μόνο σε εσένα θα κάνει, αργότερα, αν δεν κρατήσεις την απόλυτη θέση της αφοσιωμένης βασίλισσας!

Παρθένος

Ο Παρθένος άντρας φαίνεται να είναι ο πιο τυπικός εκπρόσωπος της ισότητας! Και γενικά, δεν δίνει την εντύπωση ότι ζηλεύει. Σου αφήνει χώρο να ανασάνεις. Με μια πολύ σημαντική υποσημείωση: μπορεί να φτάσει σε παρανοϊκά επίπεδα ζήλιας στην πραγματικότητα! Σου φαίνεται ίσως αντιφατικό, αλλά ο Παρθένος μπορεί να γεμίσει μικρόφωνα το αυτοκίνητό σου, για να ξέρει με ποιον είσαι, αλλά και να ακούσει κάτι ύποπτο, δεν θα το μάθεις ποτέ! Μην σε τρομάζουμε, αλλά ο άνετος και σίγουρος Παρθένος, κρύβει ένα πολύ μοιραίο ψυχισμό. Ζηλεύει πάρα πολύ. Απλά, ξέρει να κρατάει τον έλεγχο. Δεν θα κάνει ποτέ τίποτα παράτολμο.

Ζυγός

Ο άντρας Ζυγός, είναι χαριτωμένος, είναι άνετος, είναι κοινωνικός και επειδή φλερτάρει και ο ίδιος, ακόμα και αθώα – πάντως φλερτάρει, μπορεί να καταλάβει ότι κάποιοι σε θαυμάζουν. Και μάλιστα, κολακεύεται κιόλας, οι άλλοι να σε θέλουν και αυτός να σε έχει! Στην πραγματικότητα όμως, και στο βάθος, και αυτός ζηλεύει. Δεν θα κάνει ποτέ τίποτα που να σας εκθέσει, ούτε θα καταδεχτεί να πει κουβέντα σε κάποιον που τον θεωρεί αντίζηλό του. Εκείνη τη στιγμή. Σε ανύποπτο χρόνο, θα τον κάνει κουρέλι, μπροστά σου, αποδεικνύοντας σου ότι είναι ένα τίποτα ο άλλος!

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ο μετρ και ο άρχοντας της ζήλιας. Τον καθρέφτη σου, τον ζηλεύει! Την πετσέτα σου, τι να λέμε, αφού σε ακουμπάει ενώ είσαι γυμνή! Είναι πολύ επικίνδυνο να φλερτάρεις, έστω και εντελώς αθώα μπροστά στον άντρα Σκορπιό. Όχι να φλερτάρεις, να δείξεις λίγο παραπάνω ενδιαφέρον για κάτι που λέει ένας άλλος άντρας, είναι επικίνδυνο. Ο Σκορπιός γίνεται παράτολμος όταν ζηλεύει, και το να τον κάνεις να ζηλέψει, δεν είναι κάτι που θα περάσει απαρατήρητο, θα δώσεις πολλές εξηγήσεις.

Τοξότης

Θα ζήλευε, αν το καταλάβαινε ότι κάποιος σε φλερτάρει! Είναι τόσο ανοιχτός και καλοπροαίρετος, που δεν το καταλαβαίνει, όλα τα παίρνει φιλικά. Αλλά και να καταλάβει πως σε κάποιον αρέσεις, τον θεωρεί «καημένο» που δεν ξέρει ότι εσύ είσαι πιστή . Σου έχει απόλυτη εμπιστοσύνη, απόλυτη. Είναι ο άνθρωπος που δεν θα σου βάλει ποτέ περιορισμούς, δεν θα σε τρελάνει επειδή ταξιδεύεις μόνη σου, επειδή έχεις παρέες, τίποτα. Όμως, μην θεωρήσεις ούτε ότι δεν ενδιαφέρεται, ούτε ότι συγχωρεί. Αν καταλάβει ότι έχεις κι εσύ ενδιαφέρον για κάποιον – το να έχει άλλος για σένα , δεν τον ενοχλεί – α φύγει και δεν θα γυρίσει να κοιτάξει πίσω του.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως, επειδή και ο ίδιος είναι πολύ πιστός, απαιτεί και την πίστη από εσένα. Αυτό δεν σημαίνει μόνο να μην κάνεις απιστία, σημαίνει και να μην σε φλερτάρει κανείς! Μα, θα πεις, μπορεί κάποιος να σε φλερτάρει επειδή έτσι, χωρίς εσύ να δώσεις κανένα δικαίωμα. Αυτό, το αποκλείει ο Αιγόκερως ως πιθανότητα. Προσβάλλεται πάρα πολύ αν κάποιος τολμήσει να σου δείξει θαυμασμό, και γίνεται πολύ οξύθυμος, αν και υπόγεια. Δεν κάνει σκηνές, κάνει μετά όμως, σε σένα! Και μάλιστα, χάνει και την εμπιστοσύνη του σε σένα, ή τουλάχιστον παριστάνει ότι την έχασε, για να σε βάλει στο τρέξιμο να την αποκαταστήσεις πάλι!

Υδροχόος

Ο Υδροχόος δεν ζηλεύει, πάει και τελείωσε. Σε αφήνει απόλυτα ελεύθερη να κάνεις ό,τι θέλεις, να δεις όποιον θέλεις και το εννοεί. Δεν θεωρεί ότι υπάρχει ιδιοκτησία στην σχέση. Αυτό που θα τον κάνει έξαλλο, δεν είναι να σε φλερτάρει κάποιος, ούτε καν το να ανταποκριθείς. Αυτό που τον πειράζει είναι ο αντίζηλός του, στην προσπάθεια να σε κερδίσει, να μειώσει τον ίδιον! Καλά, ποιος είδε τον υδροχόο και δεν προσκύνησε! Θα τον διαλύσει, και θα τον συναρμολογήσει από την αρχή!

Ιχθείς

Ο άντρας Ιχθύς, είναι τόσο γλυκός και ερωτικός, αλλά και φιλικός, που δεν καταλαβαίνει ότι κάποιος σε φλερτάρει. Θεωρεί ότι είναι μια ωραία ατμόσφαιρα! Αν δει όμως ότι τραβάει το πράγμα, και να είσαι σίγουρη ότι θα αργήσει να το δει, θα γίνει ο πιο δυστυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο! Δεν θα σε ρωτήσει τι του βρήκες του άλλου, θα σε ρωτήσει, χιλιάδες φορές, τι κακό έχει αυτός, τι του λείπει, αν τον αγαπάς, γιατί είσαι μαζί του αφού δεν τον αγαπάς, γιατί τον πρόδωσες, γιατί να ζει, τι είναι ο έρωτας, τι είναι η προδοσία…κατάλαβες το κλίμα. Μουρμούρα, μέχρι να πεις ήμαρτον!

Πηγή: newsone.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *