27/04/2024

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στο tvtv Τόνια Δραγούνη (διευθύντρια μουσικής παραγωγής της Άλκηστης Πρωτοψάλτη): Το άρθρο “Ναι θα έφευγα” ΔΕΝ ανήκει στην Άλκηστη Πρωτοψάλτη

0

Τόνια Δραγούνη (διευθύντρια μουσικής παραγωγής της Άλκηστης Πρωτοψάλτη) ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στο tvtv: Το άρθρο “Ναι θα έφευγα” ΔΕΝ ανήκει στην Άλκηστη Πρωτοψάλτη

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το
Η Τόνια Δραγούνη με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη.Πολύς λόγος έγινε γύρω από το άρθρο που παρουσιάστηκε να έχει γραφεί από την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και να εκφράζει προβληματισμούς για τη συμπεριφορά των Ελλήνων και τα κακώς κείμενα της χώρας. Το κείμενο είχε τίτλο “ναι θα έφευγα” και το απέδωσαν στην γνωστή τραγουδίστρια. Δεν μας εξέπληξε το να ανήκει σε εκείνη καθώς στο παρελθόν επανειλημμένως έχει προβληματιστεί γύρω από πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα και έχει εκφράσει παρόμοιες σκέψεις σε συνεντεύξεις της. Όμως το συγκεκριμένο κείμενο δεν ανήκει στην ίδια.

Η διευθύντρια μουσικής παραγωγής της Άλκηστης Πρωτοψάλτη, κα Τόνια Δραγούνη επικοινώνησε με το tvtv τονίζοντας ότι το άρθρο “ναι θα έφευγα”  ΔΕΝ ανήκει στην Άλκηστη Πρωτοψάλτη αλλά στην Μαρίνα Λεωνιδοπούλου και το είχε δημοσιεύσει το 2011 στο blog espresso croquant.
Παρακάτω παραθέτουμε δηλώσεις της γνωστής τραγουδίστριας που είναι στο ίδιο ύφος (πηγή http://www.enikolopoulou.gr)
Βιώνουμε ένα μεγάλο διάστημα οικονομικών, και όχι μόνο, δυσκολιών. Τι σας ενοχλεί περισσότερο;
Θα σας μεταφέρω αυτούσια την σκέψη που έκανα πριν λίγο καιρό σε ένα συνάδελφό σας.
Δυστυχώς, πολλά πράγματα με ενοχλούν, με πονούν και με εξοργίζουν στην σημερινή μας πραγματικότητα. Ζούμε σε μία κινούμενη άμμο και κάθε βήμα γίνεται πιο δύσκολο και κουραστικό.
Με ενοχλεί και με εξοργίζει που η χώρα μας απαξιώνεται καθημερινά. Που όλοι αναφέρονται σε εμάς χαρακτηρίζοντάς μας χαμένη υπόθεση και ειδική περίπτωση, μία χώρα που δημιουργεί συνεχώς προβλήματα στους άλλους.
Με ενοχλεί που οι θυσίες του λαού μας τα τελευταία χρόνια πηγαίνουν χαμένες και οι πολιτικοί μας στέκονται «δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι» απέναντι στις απαιτήσεις της σημερινής δύσκολης κατάστασης.
Με ενοχλεί η αναξιοκρατία, η μετριοκρατία, η ατιμωρισία και η λογική της νεοελληνικής μαγκιάς που δυσφημίζει την χώρα στο παγκόσμιο στερέωμα.
Με ενοχλεί και με ανησυχεί που βλέπω τη νέα γενιά, το πιο μορφωμένο και δημιουργικό κομμάτι της κοινωνίας μας να φεύγει από την Ελλάδα μας για να βρει αλλού εργασία και να οικοδομήσει το μέλλον της.
Με εξοργίζουν «οι περιπέτειες» της τρίτης ηλικίας και που οι άρρωστοι δεν μπορούν να αγοράσουν τα φάρμακά τους.
Με θυμώνει που φοβάσαι να κάνεις μία βόλτα στην Αθήνα που έχει γίνει μια βρώμικη, μίζερη και επικίνδυνη τριτοκοσμική πρωτεύουσα.
Με θυμώνει που η όμορφη πατρίδα μας «όμορφα» καίγεται και κανείς δεν αντιδρά. Πετώντας πρόσφατα πάνω από την Χίο σφίχτηκε η καρδιά μου για άλλη μια φορά. Αναρωτιέμαι γιατί δεν βάζουν τον στρατό να φυλάει τα δάση μας;
Με ενοχλεί όλο αυτό το «άγνωστο» που μας τρομάζει, που τρυπώνει κάθε βράδυ στην κρεβατοκάμαρα και κατασπαράζει την γαλήνη του ύπνου.
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *