25/04/2024

Παναγιώτης Ν. Βαρελάς: Υποψήφιος με την Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση

Παναγιώτης Ν. Βαρελάς: Υποψήφιος με την Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Βαρελάς Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση ΒΑΡΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Νικολάου

Γεννήθηκε το 1973 και κατάγεται από την Περαχώρα. Είναι γιος του Νίκου Βαρελά, τ. Αντιδημάρχου επί θητείας Π. Παύλου.  Το 2010 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος. Διετέλεσε επί 2,5 χρόνια Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΛ και εν συνεχεία Πρόεδρος. Επιπροσθέτως, θήτευσε στη Οικονομική Επιτροπή του Δήμου μας για 2,5 έτη, αλλά και Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικής Ενίσχυσης Δημοτών. Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης πρωτοστάτησε και αγωνίστηκε για τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

8 thoughts on “Παναγιώτης Ν. Βαρελάς: Υποψήφιος με την Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση

  1. βαλε στο βιογραφικο σου και το γυρολογος και κολωτουμπας σαν τον πατερα σου νικο βαρελα…γνωστοι πια ολοι οι βαρελαδες..

  2. Το ήθος δε χρειάζεται αποδείξεις

  3. το τζιπ της δευαλθ σου το εχει ρε μαναρθ μεταβιβασει η υπηρεσια?γιατι ολο με αυτο βολταρεις μαζι με τον συμβουλο σου συνταξιουχο κυριαζη…

  4. Στο Σχίνο έκανε έργο ο Βαρελάς με παντζούρια να σαπίζουν για τρεις μήνες στις υδρομαστεύσεις, σάπια και σκουριασμένα καπάκια, και μολυσμένο νερό στις κοινόχρηστες βρύσες με εντερόκοκκους και κολοβακτηρίδια. Δύο μήνες ήταν κλειστές οι βρύσες και θέλει να τον ψηφίσουμε;;; Μαύρο και μόνο μαύρο από τον Σχίνο.

Comments are closed.