07/05/2024

Πέρρας Σωτήριος: Υποψήφιος με τον συνδυασμό “Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών”

Πέρρας Σωτήριος: Υποψήφιος με τον συνδυασμό “Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών”

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Σωτήρης ΠέρραςΠέρρας Σωτήριος του Ιωάννη

Γεννήθηκα στην Κυρά Βρύση, όπου και διαμένω μόνιμα, ενώ τελείωσα το Λύκειο Λουτρακίου.Είμαι παντρεμένος με την Τζίν-Μαίρη και έχουμε 2 παιδιά, τον Γιάννη απόφοιτο της σχολής Management Science Marketing του Πανεπιστημίου STIRLING της Σκωτίας και τον μικρότερο Φρέντυ.

Με την Τοπική αυτοδιοίκηση ασχολούμαι από το 1994, οπότε και εκλέχθηκα Κοινοτικός Σύμβουλος Ισθμίας. Μετά την πρώτη συνένωση Δήμων και Κοινοτήτων εκλέχθηκα Σύμβουλος στο Δ.Δ Ισθμίας, με την «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ». Κατά τις Δημοτικές εκλογές του 2002 εκλέχθηκα Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδιασμό «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ».

Διετέλεσα Γ.Γραμματέας στον Α.Ο Ισθμιακός, στον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ισθμίας και στον Ολυμπιακό Λουτρακίου (2004-2005).

Είμαι ιδρυτικό μέλος της Επιτροπής  Υγιεινής και Ασφάλειας στο Καζίνο Λουτρακίου, όπου και εργάζομαι.

Κατά τις Δημοτικές Εκλογές του 2006 εκλέχθηκα ξανά Δημοτικός Σύμβουλος με την «Δημ. Αναν. Παρέμβαση Πολιτών»  και κατά τα έτη 2009-2010, διετέλεσα Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου. Το 2010, ήμουν Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Υγείας και Κοινωνικής Αντίληψης ΔΟΥΚΑΛΠ. Αντιρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κατά τα έτη 2011-2014, εκπρόσωπος του Δήμου μας και Μέλος του Συνδέσμου Προστασίας Κορινθιακού Κόλπου ΣΠΟΑΚ (ΑΡΙΩΝ), μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης & Παιδείας (ΔΟΚΟΠΑΠ) καθώς και του Λιμανικού Ταμείου του Δήμου μας.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “Πέρρας Σωτήριος: Υποψήφιος με τον συνδυασμό “Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών”

Comments are closed.