Ο 26χρονος που που σκότωσε τον 59χρονο δεν είχε δίπλωμα

0

Τροχαίο δυστύχημα: Συγκλονισμένη όλη η χώρα από την αδιανόητη τραγωδία στον κόμβο των Μικροθηβών με θύμα έναν 59χρονο μπροστά στα μάτια της συζύγου του. Πληροφορίες ότι ο 26χρονος που οδηγούσε το μοιραίο Megane δεν είχε δίπλωμα. 

Η αδιανόητη τραγωδία που συγκλόνισε τους πάντες το πρωί της Πρωτομαγιάς αναμένεται να απασχολήσει περαιτέρω τις Αρχές το επόμενο διάστημα. Ειδικότερα αν οι πληροφορίες που μεταφέρει η ιστοσελίδα Lamia Report ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 26χρονος ο οποίος οδηγούσε το Renault Megane που έπεσε πάνω στο Ford Focus του θύματος δεν είχε δίπλωμα.

Πρόκειται, όπως αναφέρει η ίδια ιστοσελίδα, για έναν άνδρα αλβανικής καταγωγής, με ελληνική ταυτότητα, ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Μαγνησίας, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια. Οι Αρχές διενεργούν την προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το θανατηφόρο δυστύχημα

Όσο για τον άτυχο 59χρονο, είχε καταγωγή από το χωριό Κλειδί της Βοιωτίας και κατοικούσε στο Ίλιον Αττικής.

Το χρονικό της τραγωδίας στις Μικροθήβες

Η αδιανόητη τραγωδία συνέβη το πρωί της Πρωτομαγιάς στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, λίγο πριν από τον κόμβο στις Μικροθήβες στο ύψος του Αϊδινίου, με θύμα έναν 59χρονο άνδρα. Τραγική φιγούρα, η σύζυγος του θύματος η οποία δεν τραυματίστηκε καν και είδε μπροστά στα μάτια της τον άνθρωπό της να φεύγει από τη ζωή με οδυνηρό τρόπο.

Το όχημα του 59χρονου, ένα Ford Focus, σταμάτησε στη ΛΕΑ καθώς ο οδηγός ήθελε να μιλήσει στο τηλέφωνο και είχε παραμείνει δίπλα στο αυτοκίνητό του. Εκεί, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ένα άλλο όχημα, Renault Megane όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το οποίο οδηγούσε 26χρονος αλλοδαπός με ελληνική ταυτότητα, έπεσε στο όχημα του 59χρονου με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Η ιστοσελίδα almyrospress έφερε στο φως της δημοσιότητας εικόνες και βίντεοαπό το σημείο όπου σημειώθηκε η τραγωδία.

Τροχαίο κόμβος Μικροθηβών

Η σύζυγος του 59χρονου, παρότι ήταν εντός του οχήματος, δεν τραυματίστηκε ωστόσο αποτελεί το πλέον τραγικό πρόσωπο του συμβάντος καθώς είδε τον άνθρωπό της να «σβήνει» μπροστά στα μάτια της με θλιβερό τρόπο.

Στο σημείο έσπευσαν για συνδρομή πέντε πυροσβέστες με δυο οχήματα, ενώ ο 26χρονος συνελήφθη και η Τροχαία αυτοκινητόδρομων έχει ξεκινήσει προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *