20/05/2024

Ο Τολης Κουτρούλιας αποχαιρετά το Sax και το Aqua!

0

Δεν θέλαμε μα το πιστέψουμε όταν το ακούσαμε αλλά δυστυχώς είναι αλήθεια. Το cafe Sax ένα σημείο αναφοράς της παραλίας Λουτρακίου έκλεισε οριστικά αφού άντεξε την οικονομική κρίση, την εποχή κόβειντ και την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου, τελικά κατέβασε ρολά.
Την δυσάρεστη είδηση αυτή ανακοίνωσε ο Τόλης Κουτρούλιας ιδιοκτήτης μαζί με τον αδερφό του Δημήτρη Κουτουλιά του cafe Sax, κάνοντας γνωστό ότι και το καφέ Aqua που διαχειριζόταν ο ίδιος άλλαξε χέρια.


Μετά από 24 χρόνια SAX και 17 χρόνια AQUA ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού….πολλες οι αναμνήσεις ,πολλές οι όμορφες στιγμές ,πολλές και οι δύσκολες, πολλές οι γενεές που γαλουχήθηκαν σε αυτά.

…..μα πολλά και τα χρόνια…ήρθε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου…δύσκολη η εστίαση ,σχεδόν υπό διωγμό,ήρθε κ κάποια κόπωση εκ μερους μας…όλα καλά…keep walking που έλεγε κ Jonny walker που τιμήθηκε δεόντως όλα αυτά τα χρόνια….πάμε παρακάτω….θέλω να ευχαριστήσω από καρδιας εναν έναν που μας τιμήσατε με την παρουσία σας όλα αυτά τα χρόνια σποραδική η συστηματική…επίσης για όλα τα παιδιά που εργάστηκαν και μας βοήθησαν ένα μεγάλο ευχαριστώ …. αείμνηστε θείε Φάνη ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΈ Dimitris Koutroulias το ταξίδι έφτασε στον προορισμό του….The end of an era…..

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *