20/05/2024

Γνωρίστε τον Νίκο Πουλή – Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με την Δύναμη Δημιουργίας και την Μαρία Πρωτοπαππά

0

Γνωρίστε τον Νίκο Πουλή – Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με την Δύναμη Δημιουργίας και την Μαρία Πρωτοπαππά

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Χωρίς πολιτικές φανφάρες, χωρίς ξύλινη γλώσσα, χωρίς μικροπολιτικές τακτικές παλαιάς κοπής, χωρίς λάσπη στον ανεμιστήρα και αναφορές σε παρελθοντικές πολιτικές πρακτικές τοπικών αξιωματούχων, αλλα με σεβασμό σε κάθε πολιτικό αντίπαλο ή συνυποψήφιο, και με μοναδική υπόσχεση την διατήρηση του αντισυμβατικού μου χαρακτήρα και του πάθους που τρέφω για τον τόπο μου για την ανάδειξη του στην θέση που πραγματικά του αξίζει.

-Με ενθουσιασμό και σύγχρονες καινοτόμες ιδέες θέλω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την παράταξη μου στην προσπάθεια για δημιουργία νέων σημείων αναφοράς που δεν υπάρχουν ή έχουν ξεθωριάσει στην περιοχή μας για προσέλκυση νέων επισκεπτών και ανάπτυξη του ποιοτικού τουρισμού,στην προάσπιση της διαφάνειας και της κοινωνικής αλληλεγγύης,στην μέριμνα για τις ευάλωτες ομάδες του δήμου μας,στον ισόνομο διαμερισμό των επιχειρηματικών ευκαιριών και στην καλυτέρευση των κοινωνικών,σχολικών και τεχνικών δομών του δημου μας.

-Γεννήθηκα στον Καναδά με καταγωγή απο το Λουτράκι και την Περαχώρα,μεγάλωσα στην Αθήνα,και απο το 1992 ζώ και δραστηριοποιούμαι στην πόλη του Λουτρακίου έχοντας αποκτήσει μια υπέροχη τετραμελή οικογένεια.

-Απο το 1994 έως το 2015 εργαζόμουν ως διοργανωτής καλλιτεχνικών εκδηλώσεων,Dj και μουσικός παραγωγός στους πιο γνωστούς χώρους καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και φεστιβάλ σε ολόκληρη την Ελλάδα.

-Από το 2004 έως το 2018,διατηρούσα μια απο τις πιο επιχειρηματικά επιτυχημένες Σχολές Οδηγών της Κορινθίας στην πόλη του Λουτρακίου ως εκπαιδευτής υποψηφίων οδηγών ενώ απο το 2018 έως και σήμερα,διατηρώ ως μέλος της οικογενειακής μας επιχείρησης , ένα απο τα πιο διακεκριμένα τουριστικά γραφεία της περιοχής,το Vip Tours με ιδιόκτητα λεωφορεία και με μοναδικό σκοπό την ανάδειξη του δήμου μας ως κορυφαίο τουριστικό προορισμό.

-Παράλληλα,από το 2020 έως και το 2021 έχω διατελέσει γραμματέας του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου,όπου απο το 2021 έως και σήμερα είμαι στην θέση του προέδρου στον εν λόγω σύλλογο.Τέλος είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που είμαι συνιδρυτής και ενεργός γραμματέας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Λουτρακίου, Περαχώρας & Αγίων Θεοδώρων με έδρα το Γυμνάσιο Λουτρακίου.

-Ένθερμος υποστηρικτής του εθελοντισμού και της κοινωνικής συνεισφοράς ως μέλος και διοργανωτής φιλανθρωπικών δράσεων και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αφορούν παιδιά και ευάλωτες ομάδες.

-Τελειώνοντας,βρίσκομαι στο τελικό στάδιο πραγματοποίησης δυο μεγάλων μου ονείρων,της έκδοσης του πρώτου μου ανθολογίου διηγημάτων που έχει προεγκριθεί απο μεγάλο εκδοτικό οίκο,και την δημοσιοποίηση ενός global fashion brand με ιδιόχειρα σχέδια και μοτίβα κατά της κάθε μορφής βίας,του ρατσισμού,του φασισμού και κάθε είδους οικονομικής ή κοινωνικής εκμετάλλευσης.

Ο Δήμος μας χρειάζεται νέα άτομα με όρεξη και όραμα,χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες αλλά με διαρκή μέριμνα για το συλλογικό κοινωνικό συμφέρον.

Ελπίζω να μου δώσετε την ευκαιρία να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι στην ανάδειξη του δήμου μας ως δήμο-πρότυπο!

Μαρία Πρωτοπαππά-Δύναμη Δημιουργίας
Νίκος Πουλής-Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος-Δύναμη Δημιουργίας

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *