26/04/2024

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Λουτρακίου ζητά συρματόπλεγμα στη νότια πλευρά του σχολείου [Video]

6

Στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Ασημακόπουλος διάβασε μια επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Λουτρακίου όπου ήθελε να κάνει γνωστό ότι υπάρχει σημείο όπου καπνίζουν εξωσχολικοί μαζί με μαθητές και μάλιστα βρέθηκαν φίλτρα που χρησιμοποιούνται για το κάπνισμα χασίς.
Κατόπιν τούτου σύμφωνα με τον Σύλλογο κρίνεται απαραίτητο να ληφθούν επιπλέον μέτρα προστασίας όπως η τοποθέτηση συρματοπλέγματος στη νότια πλευρά του σχολείου προκειμένου να παρεμποδιστεί η πρόσβαση στη συγκεκριμένη περιοχή. Δείτε το βίντεο με την επιστολή:

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

6 thoughts on “Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Λουτρακίου ζητά συρματόπλεγμα στη νότια πλευρά του σχολείου [Video]

  1. Αν είναι δυνατόν να βάλουν συρματοπλέγματα στα σχολεία. Τι είναι τα παιδιά κρατούμενοι;

  2. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΝ ΒΑΛΟΥΝ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ; ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΗΒΟΙ, ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ, ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΠΟΤΟ, ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΘΟΥΝ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ.

  3. πολυ δραστηριοσ ο συλλογοσ συγχαρητηρια

  4. Δεν μπορούμε να είμαστε όλη την ώρα από πάνω από τα παιδιά. Όταν τα παιδιά είναι στο σχολείο την ευθύνη από τα παιδιά την έχει το σχολείο. Αφού φτάσαμε να βρίσκουμε στην αυλή φίλτρα από χασίς πρέπει να αυξήσουμε τα μέτρα ασφαλείας. Συρματόπλεγμα; Γιατί όχι; Τι πειράζει δηλαδή το συρματόπλεγμα αν είναι να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο;

  5. Κάντε ότι περνάει απ’ το χέρι σας για την ασφάλεια των παιδιών μας. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *