03/05/2024

Ο Πρόεδρος του ΠΡΟΜΗΘΕΑ Ν Λόης σε μια διαφορετική Συνέντευξη ξεκαθαρίζει το θολό τοπίο! Μιλάει για ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, το ΓΗΠΕΔΟ, τον ΑΡΧΑΙΟ ΔΙΟΛΚΟ,το ΝΕΡΟ, τον ακριβή ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ του ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ, τις ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΚΑΝ σε Δημότη κα !!!!

6

Ο Πρόεδρος του ΠΡΟΜΗΘΕΑ Ν Λόης σε μια Αποκλειστική Συνέντευξη που ζαλίζει και αποσαφηνίζει! Μιλάει για ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, το ΓΗΠΕΔΟ, τον ΑΡΧΑΙΟ ΔΙΟΛΚΟ,το ΝΕΡΟ, τον ακριβή ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ του ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ, ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΚΑΝ σε Δημότη κα !!!!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Ρωτήσαμε τον κο Ν.Λόη, τον Πρόεδρο του ΠΡΟΜΗΘΕΑ αναλυτικά για το Καρναβάλι που έφερε εις πέρας και
τα ποσά που διαχειρίστηκε ακριβώς.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=hq6acDXytAI&feature=g-upl&context=G253a5d5AUAAAAAAABAA]

Ύστερα από το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο που διεκόπη λόγω ωραρίου και μόνο, το περιβάλλον στην αίθουσα ήταν εξαιρετικά φορτισμένο αφού η αντιπολίτευση και συγκεκριμένα η Παρέμβαση Πολιτών κατηγόρησε τον κο Λόη για πλαστογραφία του Προϋπολογισμού. Δείτε τι απαντά σε αυτό, όπως και άλλα θέματα όπως και για την απόφαση τα χρήματα που προορίζονταν απο χορηγία της Club Hotel Casino Loutraki  να διατεθούν για την μελέτη προκειμένου να αποκατασταθεί ο Αρχαίος Δίολκος και να μη γίνουν οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις.

Ο κος Λόης μιλάει και για την αναγκαιότητα κατασκευής του νέου γηπέδου, τη δεντροφύτευση και τον Υδροφόρο ορίζοντα όπως και για το θέμα του Νερού Λουτρακίου η φήμη του οποίου πήγε να κλονιστεί.

Δείτε παρακάτω όλη τη συνέντευξη 

Τέλος απαντά στην απορία αναγνωστών και ακροατών για το Πως δόθηκαν οι Διαφημιστικές Πινακίδες σε ιδιώτη , πινακίδες που βρίσκονται σε διάφορα σημεία του Λουτρακίου (έξω από την εκκλησία του Αϊ Γιάννη, στην πλατεία στο σιντριβάνι του Δημαρχείο, στην Αιγαίου ) και διαφημίζουν επιχειρήσεις που δεν εδρεύουν απαραιτήτως στο Λουτράκι.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

6 thoughts on “Ο Πρόεδρος του ΠΡΟΜΗΘΕΑ Ν Λόης σε μια διαφορετική Συνέντευξη ξεκαθαρίζει το θολό τοπίο! Μιλάει για ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, το ΓΗΠΕΔΟ, τον ΑΡΧΑΙΟ ΔΙΟΛΚΟ,το ΝΕΡΟ, τον ακριβή ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ του ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ, τις ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΚΑΝ σε Δημότη κα !!!!

  1. Τυχερέ Λόη πέρασε ο Προϋπολογισμός τελικά

  2. pou einai avtes oi pinakides pou lete den katalava

  3. Αφού υπάρχει ήδη ένα γήπεδο που λέει ο Πρόεδρος ότι δεν αξιοποιείται μιας και δεν γίνονται προπονήσεις για ποιον λόγο να φτιάξουμε και άλλο προπονητικό γήπεδο;

  4. ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ

  5. Οι διαφημιστικές αυτές πινακίδες βρίσκονται έξω από την εκκλησία του Αϊ Γιάννη, στην πλατεία στο σιντριβάνι του Δημαρχείου, στη στροφή στην Αιγαίου και έχουν διαφημίσεις ενώ από κάτω στο ένα τρίτο του συνολικού χώρου υπάρχει η διαφήμιση του ΠΡΟΜΗΘΕΑ

  6. ΤΙΣ ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ.
    ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ? ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ? ΑΣ ΕΓΡΑΦΑΝ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΩ Η ΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΑΝ ΤΟ ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *