19/04/2024

Ο Β. Πούτιν έχει σήμερα γενέθλια! Πως θα τα γιορτάσει ο Ρώσος παντοκράτορας;

4

Ο Πούτιν έχει σήμερα γενέθλια! Πως θα τα γιορτάσει ο Ρώσος “παντοκράτορας”;

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

imageΣήμερα Τρίτη, ο Ρώσος παντοκράτορας γίνεται 62 χρονών! Happy Birthday Mr. President

62 ετών γίνεται ο Πούτιν που γιορτάζει σήμερα τα γενέθλιά του
Ο Ρώσος πρόεδρος θα γιορτάσει τα γενέθλιά του με έναν ξεχωριστό τρόπο, όπως ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ο εκπρόσωπός του.

Ο Πούτιν δεν θα βρεθεί σε κάποιο πολυτελές θέρετρο, σε κάποια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, σε έναν εξωτικό παράδεισο ή σε μία από τις μητροπόλεις του κόσμου. Αντίθετα, επέλεξε την πλήρη απομόνωση.

Έτσι, από απόψε το βράδυ θα ταξιδέψει με τη συνοδεία του, την οποία όμως κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό, στη Σιβηρα. Και πάλι, όχι σε κάποια από τις πόλεις ή έστω τα χωριά της απέραντης αυτής περιοχής της Ρωσίας, αλλά σε ένα ιδιωτικό μέρος, σε απόσταση 400 χιλιομέτρων από το πλησιέστερο ίχνος πολιτισμού!

Ο εκπρόσωπος του Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ, είπε ακόμα ότι κατά τον εορτασμό, ο Πούτιν δεν θα έχει καμία επίσημη συνάντηση, ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει με ποιον θα είναι γιατί δεν γνωρίζει ούτε ο ίδιος και ακόμα ότι οι ελάχιστοι άνθρωποι που θα μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του όσο θα λείπει είναι οι στενοί του συνεργάτες και αυτό θα γίνει μόνο σε έκτακτη ανάγκη, μέσω τηλεφώνου.

Ο Πούτιν στον ρόλο του Ηρακλή

Εξάλλου τη Δευτέρα εγκαινιάστηκε μια ζωγραφική έκθεση αφιερωμένη σε εκείνον και τη “χάρη” του, στην οποία ο πρόεδρος της Ρωσίας παίρνει τον ρόλο του μυθικού Ηρακλή.
Δημιουργός των έργων που τον απεικονίζουν ως Ηρακλή να μάχεται για το καλό της Ρωσίας, είναι ο Mikhail Antonov, θαυμαστής φυσικά του Βλαδίμηρου.
image
“Οι άθλοι του Ηρακλή συμβολίζουν τις κινήσεις του Πούτιν για το καλό της χώρας μας. Δεν συγκρίνονται με το τι γίνεται τώρα, αλλά αποτελούν μία παραβολή”, δήλωσε ο νεαρός ζωγράφος.
image
[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=9vOpjpUJsiw]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

4 thoughts on “Ο Β. Πούτιν έχει σήμερα γενέθλια! Πως θα τα γιορτάσει ο Ρώσος παντοκράτορας;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *