04/05/2024

Ο κ Δήμαρχος μας κάλεσε να μας ενημερώσει για το θέμα των Επεισοδίων και μας κατηγόρησε ότι ρωτούσαμε γι’ αυτό !!! [VIDEO]

3

Ο κ Δήμαρχος μας κάλεσε για να συζητήσουμε το θέμα των Επεισοδίων και μας κατηγόρησε ότι ρωτούσαμε γι’ αυτό !!! [VIDEO]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

ΜικρογραφίαΟ κ Δήμαρχος μας κάλεσε να μας ενημερώσει για το θέμα των Επεισοδίων και μας κατηγόρησε ότι ρωτούσαμε γι’ αυτό.

Μου κάνει εντύπωση που περίμενε να τον ρωτήσουμε κάτι άλλο όταν η πρόσκληση έγραφε ξεκάθαρα τα παρακάτω:


ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, κ. Κώστας Λογοθέτης, θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου, την Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013 και ώρα 12:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα τα γεγονότα στο Λουτράκι, κατά τη διάρκεια του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου.

Βέβαια ο ίδιος αρχικά ευκαιρίας δοθείσης είπε να μιλήσει για το έργο της Δημοτικής Αρχής, αν και εκτός θέματος, κατανοητό επειδή ο σκοπός ήταν καλός.
Ξεκίνησε όμως και με μια μομφή – αρχικά κατηγόρησε τα ΜΜΕ ότι δε βρέθηκαν χθες στους Αγ. Θεοδώρους να προβάλλουν το θέμα της συνάντησης που είχε να κάνει με την ανατολική είσοδο των Αγ. Θεοδώρων. Πως είχε την αξίωση να βρεθούν εκεί τα μέσα όταν δεν ενημερώθηκαν επίσημα ή και άτυπα, εκτός αν ενημερώνονται επιλεκτικά και εκεί οι ευθύνες  πρέπει να αναζητηθούν στους κύκλους της Δημοτικής Αρχής .

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το video πατώντας 

Φυσικά για να είμαστε δίκαιοι ορισμένοι εκπρόσωποι των ΜΜΕ έδωσαν το παρόν τόσο την ημέρα της 25ης Μαρτίου όσο και στη συνέντευξη τύπου περιμένοντας να βρουν πιπεράτο υλικό, αλλά δικαίωμά τους.

Στη συνέχεια της Συνέντευξης ο κ Δήμαρχος  μας έδωσε την εντύπωση ότι προσπάθησε να υποβαθμίσει τις ερωτήσεις λέγοντας ότι αφορούν αποκλειστικά και μόνο στα γεγονότα της 25 Μαρτίου. Μα για αυτά τα γεγονότα μας κάλεσε να μας ενημερώσει.

Αφού όμως είχε διακαή πόθο να επεκταθεί σε άλλα θέματα, έχω να σας πω ότι είχα την πρόθεση να ρωτήσω και άλλα, όμως ο κ Δήμαρχος δεν είχε το χρόνο να απαντήσει σε ερωτήσεις άλλης θεματογραφίας και έφυγε από την αίθουσα αφού έκλεισε τη συνέντευξη ολοκληρώνοντας το ποταπό θέμα των επεισοδίων.

Οπότε σε μεταγενέστερο άρθρο θα θέσω αρχικά την απορία αναγνώστη που σκόπευα να θέσω στη Συνέντευξη Τύπου και όταν ο κ Δήμαρχος ενημερωθεί από συνεργάτες του και βρει χρόνο, ας απαντήσει.

[youtube=http://youtu.be/i2DWos_q88E]

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

3 thoughts on “Ο κ Δήμαρχος μας κάλεσε να μας ενημερώσει για το θέμα των Επεισοδίων και μας κατηγόρησε ότι ρωτούσαμε γι’ αυτό !!! [VIDEO]

  1. Γιατί εκπλήσσεται ? Ο κύριος Δήμαρχος το έχει σαν αρχή να λέει άσπρο και να εννοεί μαύρο , όπως επίσης να προκαλεί να τον ρωτάται αλλά εάν η ερώτηση δεν είναι στα μέτρα του να μην απαντά . Ερώτηση για εμάς που δεν παρακολουθήσαμε την συνέντευξη ζωντανά πότε θα δημοσιεύσετε τα video να απολαύσουμε την υποκρισία του Μεγαλοπρεπή ?

  2. Σε λίγα λεπτά θα δημοσιεύσουμε video, ευχαριστούμε που επιλέξατε εμάς για την ενημέρωσή σας (κατά Τ. Κουίκ)

  3. panta oi alloi ftaine pote emeis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *