23/04/2024

Ο Καρανίκας υποστηρίζει τη θεραπεία καρκίνου με κάνναβη

0

Ο σύμβουλος Νίκος Καρανίκας, όχι μόνο πίστεψε μια είδηση που υποστηρίζει ότι καρκινοπαθής «θεραπεύτηκε πίνοντας λάδι κάνναβης» αλλά την προώθησε κιόλας.
Σάλο έχει προκαλέσει για ακόμα μια φορά με μια ανάρτησή του στο Facebook ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, Νίκος Καρανίκας. Πριν από λίγες ώρες, ανέβασε στο προφίλ του στο facebook ένα άρθρο hoax για τον καρκίνο και οι χρήστες δεν έχουν σταματήσει να σχολιάζουν αρνητικά.

Οταν ο ειδικός σύμβουλος στο γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού, Νίκος Καρανίκας, όχι μόνο πιστεύει μια είδηση που υποστηρίζει ότι καρκινοπαθής «θεραπεύτηκε πίνοντας λάδι κάνναβης», αλλά την προωθεί στον λογαριασμό του στα social media, αυτό είναι επικίνδυνο.

Πόσο μάλλον αφού ο άνθρωπος αυτός όχι μόνο δεν θεραπεύτηκε, αλλά η κατάσταση της υγείας του έχει επιδεινωθεί.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ellinikahoaxes.gr πρόκειται για ψευδή είδηση, μάλιστα ο ίδιος ο David Hibbitt με αναρτήσεις του στο facebook ενημερώνει για τη νέα του περιπέτεια με τον καρκίνο, ζητώντας ταυτόχρονα να συνεχιστούν οι δωρεές προς τη κοινότητα που έχει ιδρύσει για την ανακούφιση των καρκινοπαθών.

image
Οσο για τα σχόλια στο ποστ του Καρανίκα στο facebook; Ρίξτε μια ματιά παρακάτω:

image
Εκείνος, επέλεξε να απαντήσει λακωνικά στα δεκάδες αρνητικά σχόλια χαρακτηρίζοντάς τα κατινιές:

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *