20/04/2024

Ο Ηλίας Κασιδιάρης θα παρουσιάζει εκπομπή και θα συμμετέχουν και βουλευτές της Χρυσής Αυγής! Τρέμε Άδωνι !

0

Χρυσή Αυγή – Ο Ηλίας Κασιδιάρης θα παρουσιάζει εκπομπή και θα συμμετέχουν και βουλευτές της Χρυσής Αυγής! Τρέμε Άδωνι !

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Τη δική της εκπομπή, μέσω web tv, βγάζει από σήμερα στον αέρα η Χρυσή Αυγή. Παρουσιαστής ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος και βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης!

Η εκπομπή θα μεταδίδεται –ζωντανά- δυο φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και κάθε Πέμπτη, θα αρχίζει στις 22:00 και θα έχει διάρκεια μιας ώρας. Μαζί με τον παρουσιαστή Ηλία Κασιδιάρη, θα συμμετέχουν στην εκπομπή βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του κόμματος, η εκπομπή θα είναι «ελεύθερο βήμα για τους Έλληνες Εθνικιστές», θα σχολιάζονται οι πολιτικές εξελίξεις και η πορεία του Εθνικιστικού Κινήματος. Και αυτό γιατί, όπως αναφέρει η ανακοίνωση υπάρχει «απόλυτη συνωμοσία σιωπής των καναλιών».

«Το κοινό μπορεί να επικοινωνεί μέσω διαδικτύου με on line μηνύματα που θα διαβάζονται κατά τη διάρκεια της εκπομπής, καθώς και μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Χρυσής Αυγής (210-6985121). Θα υπάρχει επίσης δυνατότητα ζωντανών τηλεφωνικών παρεμβάσεων Ελλήνων τηλεθεατών από όλο τον κόσμο», καταλήγει η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής.

Πηγή: Newsit.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *