24/04/2024

Ο ηθοποιός Κ. Ευριπιώτης σε μια Συνέντευξη που αξίζει να δείτε!

0

Ο ηθοποιός Κ. Ευριπιώτης βρέθηκε στο Λουτράκι για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας “Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός”

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Ο ηθοποιός Κ. Ευριπιώτης βρέθηκε στο Λουτράκι για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας “Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός”, όπως γνωρίζετε ορισμένες σκηνές της ταινίας γυρίστηκαν στο Λουτράκι.
Ο Κ. Ευριπιώτης μοιράζεται με το loutrakitv.gr και την Ελίνα Φανίδου τις εντυπώσεις του για την πόλη του Λουτρακίου, μιλάει για τον τρόπο που προσεγγίζει τον ρόλο του Κλέαρχου που υποδύεται, αποκαλύπτει ότι μάλλον ο τίτλος θα διαφοροποιηθεί και θα γίνει ο “Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και  κύριος Κοντός”, αφού ο Γ. Τσιμιτσέλης που θα ενσαρκώσει τον ρόλο του Κοντού μόνο κοντός δεν είναι.
Μέσα από αυτή την ενδιαφέρουσα κουβέντα ζήσαμε για λίγο τη μαγεία του παρασκηνίου του κινηματογράφου, ακούσαμε κάποιες λεπτομέρειες για το πως προσαρμόστηκε η νέα εκδοχή της γνωστής ταινίας στα χαρακτηριστικά της σημερινής εποχής.
Τέλος μάθαμε ποια συνεργασία επηρέασε τον ηθοποιό Κ. Ευριπιώτη και εντυπώθηκε στη μνήμη του, αλλά και στην ψυχή του αν κρίνουμε από τη συγκίνηση που ένιωσε αναφερόμενος στον μεγάλο ηθοποιό και σκηνοθέτη Θύμιο Καρακατσάνη.

Πηγή: loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *