23/04/2024

Οι αυριανοί πρωταθλητές και αυτό το καλοκαίρι πάνε SPORTCAMP!

0

sportcampΚορυφαία αθλητικά camps φιλοξενεί τις επόμενες ημέρες το μεγαλύτερο και πληρέστερο ιδιωτικό αθλητικό κέντρο στην Ελλάδα!

Τέσσερα αθλητικά camps μπάσκετ & ποδοσφαίρου και περισσότερα από 250 παιδιά υποδέχεται στις εγκαταστάσεις του το SPORTCAMP τις επόμενες ημέρες, παρέχοντας στους νεαρούς αθλητές την εμπειρία της επαγγελματικής προπόνησης καθώς και μία μοναδική ευκαιρία για διασκέδαση και κοινωνικοποίηση σε ένα ιδανικό περιβάλλον!

Τα τρία camps μπάσκετ (TNBA Εlite Summer Camp, TNBA Advanced Summer Camp & Intersport Basketball Camp), σχεδιάζονται και υλοποιούνται από την TNBA Greece, με την τεχνογνωσία της κορυφαίας Ακαδημίας Μπάσκετ των ΗΠΑ  «The National Basketball Academy». Τα υπερεντατικά προπονητικά Camps έχουν ως στόχο την εξατομικευμένη προπονητική παρέμβαση πάνω στα ιδιαίτερα ατομικά χαρακτηριστικά του κάθε συμμετέχοντα. Την επιμέλεια του προπονητικού προγράμματος έχει ο Coach Sadler, προπονητής του TNBA Youth Program της Houston Rockets.

Παράλληλα, η Intersport εμπιστεύεται για ακόμη μία φορά το SPORTCAMP για τη διοργάνωση των αθλητικών της camps και στο ποδόσφαιρο! Το Intersport Soccer Camp 2015 επιμελείται ο ιδρυτής της TOTAL SOCCER METHOD, υπεύθυνος των ακαδημιών της VVV-Venlo και καθηγητής προπονητών της KNVB (Βασιλικής Ολλανδικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας) κ. Roger Bongaerts.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στις εγκαταστάσεις του SPORTCAMP τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές αθλητικές εμπειρίες, που θα τα κάνουν να αγαπήσουν τον αθλητισμό και να τον κάνουν μέρος της ζωής τους.

Για περισσότερες πληροφορίες:

FB: tnbagreece
SportcampLoutraki

URL: www.tnbabasketball.gr
www.sportcamp.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *