23/04/2024

Ο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τρόπος να έχεις πρόσβαση στο Facebook όπου κι αν βρίσκεσαι!

1

Ο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τρόπος να έχεις πρόσβαση στο Facebook όπου κι αν βρίσκεσαι!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

facebook0Και οι 3 εταιρείς κινητής τηλεφωνίας (Vodafone, Cosmote, Wind) δίνουν τη δυνατότητα για δωρεάν πρόσβαση στο Facebook!, το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να περιοριστείτε στο κείμενο, αλλιώς ενδέχεται να έχετε χρεώσεις.

Ας δούμε τι λέει η κάθε εταιρεία:

VODAFONE 0.facebook – Δωρεάν από το κινητό

Η Vodafone και μέσω της υπηρεσίας 0.facebook δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να μείνουν πάντα συνδεδεμένοι στο Facebook ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΧΡΕΩΣΗ μέσω του σημείου πρόσβασης του Vf live! (wap) ή Vf live! Prepay (wapkarta).
Η υπηρεσία 0.facebook.com ή zero.facebook.com που αποτελεί μια απλή έκδοση του Facebook ειδικά σχεδιασμένη για το κινητό και συμπεριλαμβάνει μόνο κείμενο αλλά όχι φωτογραφίες.
Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του 0.facebook;
Απλά πρέπει να μπεις από το κινητό σου στο http://0.facebook.com/ ή http://ο.facebook.com/ ή http://zero.facebook.com/ (όλοι οι σύνδεσμοι είναι χωρίς χρέωση μέσω της σύνδεσης του Vf live! (wap) ή Vf live! Prepay (wapkarta) και εξυπηρετούν το 0.facebook.com)
Η υπηρεσία διατίθεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ σε όλους τους χρήστες της Vodafone
Εξαιρετικά ελαφριά ιστοσελίδα ειδικά σχεδιασμένη για το κινητό για πιο άμεση και γρήγορη πλοήγηση
Η ιστοσελίδα έχει μόνο κείμενο, ώστε τα δεδομένα χρήσης να είναι πολύ χαμηλά
Προβολή φωτογραφιών ή των εξωτερικών συνδέσεων είναι ένα κλικ μακριά. Ο συνδρομητής θα χρεωθεί ανάλογα με το πρόγραμμα χρήσης δεδομένων που έχει κατά την προβολή φωτογραφιών ή των εξωτερικών συνδέσμων.

 

COSMOTE 0.Facebook

Μείνε συνέχεια συνδεδεμένος στο Facebook, χωρίς καμία χρέωση!
Τι είναι το 0.facebook;
Το 0.facebook είναι μια ειδική έκδοση του Facebook και ειδικά διαμορφωμένη για χρήση από κινητό τηλέφωνο. Περιέχει όλες τις σημαντικές δυνατότητες του Facebook και είναι σχεδιασμένη για να είναι πιο γρήγορη. Η πλοήγηση των συνδρομητών της COSMOTE γίνεται εντελώς δωρεάν.
Από πού έχω πρόσβαση;
Απλά πληκτρολόγησε στο browser του κινητού σου: 0.facebook.com
Εάν θέλεις να το έχεις εύκολα και μόνιμα αποθηκευμένο, μπες δωρεάν στο Cosmote my view, επίλεξε Προσθήκη (+), Social Networks και 0.facebook. To εικονίδιο θα προστεθεί στην αρχική σελίδα, επίλεξε το και θα εισέλθεις στην υπηρεσία. Κάθε φορά που θα μπαίνεις στο Cosmote my view θα μπορείς να το βρεις στην αρχική σελίδα.
Οδηγίες χρήσης
Στο μενού εμφανίζονται όλες οι σημαντικές επιλογές του Facebook. Μπορείς να ενημερώσεις την κατάστασή σου, να κάνεις «like», να προσθέσεις φίλους κτλ.Από το 0.facebook.com, μπορείς να επιλέξεις επιπλέον υπηρεσίες του Facebook, οι οποίες δεν αποτελούν μέρος του 0.facebook.com όπως να δεις φωτογραφίες. Στις περιπτώσεις αυτές ενδέχεται να προκύψουν χρεώσεις, σύμφωνα με το πρόγραμμα του χρήστη.

WIND Δωρεάν Facebook στο κινητό σου!

Με το 0.facebook.com, η WIND σου δίνει τη δυνατότητα να είσαι όλη μέρα στο Facebook από το κινητό σου, χωρίς καμία χρέωση δεδομένων*!
Η υπηρεσία 0.facebook.com είναι μια νέα, γρηγορότερη, “ελαφριά” και βελτιωμένη ως προς την ταχύτητα  έκδοση της υπηρεσίας του Facebook μέσω κινητού, βασισμένη σε κείμενο, χωρίς φωτογραφίες.
Μάθε περισσότερα:

  • Η χρέωση είναι ανάλογη με το πρόγραμμα χρήσης δεδομένων που έχεις, όταν επιλέξεις φωτογραφίες ή εξωτερικούς συνδέσμους.
  • Μπορείς να επωφεληθείς της προσφοράς εφόσον το κινητό σου έχει δυνατότητα πρόσβασης στο Internet και τις κατάλληλες ρυθμίσεις:
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “Ο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τρόπος να έχεις πρόσβαση στο Facebook όπου κι αν βρίσκεσαι!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *