02/05/2024

Ο Δήμος Λουτρακίου Αγ. Θεοδώρων και ο Δημοτικός Οργανισμός “Προμηθέας” μέσω των προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας του Ομίλου UNESCO νομού Πειραιώς και Νήσων συνεχίζει με επιτυχία τις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει την περίοδο των Χριστουγέννων.

0

Ο Δήμος Λουτρακίου Αγ. Θεοδώρων και ο Δημοτικός Οργανισμός “Προμηθέας” μέσω των προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας του Ομίλου UNESCO νομού Πειραιώς και Νήσων συνεχίζει με επιτυχία τις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει την περίοδο των Χριστουγέννων.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Πιάνο Αρμόνιο ΧορωδίαΟ Δήμος Λουτρακίου Αγ. Θεοδώρων και ο Δημοτικός Οργανισμός “Προμηθέας” μέσω των προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας του Ομίλου UNESCO νομού Πειραιώς και Νήσων συνεχίζει με επιτυχία τις εορταστικές  εκδηλώσεις που διοργανώνει την περίοδο των Χριστουγέννων.
Στα πλαίσια των εκδηλώσεων αυτών, η καθηγήτρια Μουσικής κα Ελένη Καραμουρτζούνη, μαζί με την συμμέτοχη των μικρών μαθητών της που διδάχθηκαν πιάνο, αρμόνιο και χορωδία στα τμήματα που συστάθηκαν τους τελευταίους μήνες στους Αγ. Θεοδώρους με πρωτοβουλία  του Ομίλου UNESCO Νομού Πειραιώς & Νήσων ανέλαβαν πολιτιστική δράση και συμμετείχαν με πολύ μεγάλη επιτυχία και θερμή υποστήριξη από το κοινό του Δήμου μας, που κατέκλυσαν τους χώρους που εμφανίστηκαν και κατά χειροκρότησαν την αξιόλογη  προσπάθεια τους, σε τρεις εορταστικές εκδηλώσεις που έλαβαν διαδοχικά χώρα ως εξής :

• Σάββατο 15/12/12 : Φωτισμός Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Κεντρική Πλατεία των Αγίων Θεοδώρων.
Και συνοδεία αντίστοιχης Χριστουγεννιάτικης Μουσικής.
•Τρίτη 18/12/12:Στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου στο Λουτράκι παρουσίασαν Καλλιτεχνικό πρόγραμμα και τραγούδησαν Κάλαντα απ’ όλες τις περιοχές της πατρίδας μας συνοδεία πιάνου.  
•Πέμπτη 20/12/12: ο κύκλος των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων του τμήματος έκλεισε με ένα εξαιρετικό Καλλιτεχνικό πρόγραμμα, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Θεοδώρων με συμμετοχή πλήθους θεατών.
Ο κ. Ιωάννης Μαρωνίτης, Πρόεδρος του Ομίλου UNESCO Νομού Πειραιώς & Νήσων και αντιπρόεδρος στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Ομίλων Συλλόγων και Κέντρων UNESCO τόνισε ότι είμαστε περήφανοι γιατί συμβάλλουμε και κάνουμε το καλύτερο δυνατό πιστεύοντας ότι είμαστε χρήσιμοι και αποτελεσματικοί, στους τέσσερις άξονες που δραστηριοποιούμαστε:
ενίσχυση της απασχόλησης
ανθρωπιστική βοήθεια
δράσεις πολιτισμού
ενίσχυση της πολιτισμικής μας ταυτότητας & ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς
Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος με τη συνεργασία της τοπικής αυτοδιοίκησης του Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων, τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Λογοθέτη, τον Πρόεδρο του Δ.Σ. «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» Νικόλαο Λόη, αλλά και τους 70 εργαζόμενους που έχουν προσληφθεί στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Εύχομαι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους και ευχές η Χώρα και οι Πολίτες της να γυρίσουν σε εποχές ανάπτυξης.
Με την παρουσία τους τίμησαν τις εκδηλώσεις μας  ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων Κωνσταντίνος Λογοθέτης, ο Πρόεδρος Δ.Σ. του Δημοτικού Οργανισμού «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» Νικόλαος Λόης και η υπεύθυνη των Προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας για τον Όμιλο UNESCO Νομού Πειραιώς & Νήσων Ρένα Παπαστεφάνου.
Υπεύθυνη των Προγραμμάτων Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Κοινωφελούς εργασίας για τον Δημοτικού Οργανισμού«Προμηθέα»

Όμιλο Unesco Πειραιώς και Νήσων
στο Λουτράκι
Ρένα Παπαστεφάνου                                                                      Νικόλαος Λόης

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *