27/04/2024

Ο Δήμος καμαρώνει που ιδιωτική εταιρεία έφτιαξε διαβασεις για σχολείο στους Αγίους Θεοδώρους !

0

Η Hellas Direct μέσα απο μια έξυπνη διαφημιστική κίνηση καλύπτει την ανεπάρκεια  της Πολιτείας και των Δήμων, το γιορτάζει  και μαζί της το γιορτάζουν και εκείνοι που θα έπρεπε να νιώσουν άβολα που έρχεται μια ιδιωτική εταιρεία για να φτιάξει διαβάσεις για τα σχολεία.
Λες κι είναι κάτι τόσο κοστοβόρο, ώστε ο ομολογουμένως πλούσιος Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων να πέφτει στην ανάγκη της Hellas Direct !
Πόσο κοστίζουν βρε παιδιά αυτές οι διαβάσεις; Πόσο δύσκολο είναι να φτιαχτούν;

Αλλά μιας και φτάσαμε σε αυτή την κατάντια να έχουμε ανάγκη τις δράσεις της εταιρείας για να μας φτιάξει τους δρόμους, ψάχνοντας τι μπορεί να μας κάνει μάθαμε ότι φτιάχνουν και τις λακούβες. Ε να τους αξιοποιήσουμε, υπάρχουν σημεία στον Δήμο μας που οι λακούβες περιμένουν κάτι χρόνια για να τις κλείσουν.

Βέβαια ένας Δήμος που ενθουσιάζεται από τις δωρεές από τη βιομηχανία πετρελαιοειδών για το πετρέλαιο στα σχολεία, μάλλον έχει συνηθίσει να καλύπτει τις ανάγκες των παιδιών ανταποδοτικά. Για να είμαστε δίκαιοι όμως θα πρέπει να πούμε ότι κι ο Δήμος μας είναι γενναιόδωρος με την εν λόγω βιομηχανία. Το ένα χέρι νίβει τ’ άλλο.

Ακολουθούν φωτογραφίες απο την σχετική ανάρτηση με τις διαβασεις ανάρτηση του Αντιδημάρχου Αγίων Θεοδώρων κ Σπύρου Ράτη:
Σχολικές διαβάσεις από την Hellas direct Στο Γυμνάσιο Λύκειο Αγίων Θεοδώρων.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *