02/05/2024

Ο Αντιδήμαρχος Θ. Γεωργίου (Μπισμπίκης) καταδικάζει και γραπτώς τη Δημ. Αρχή Λογοθέτη για αδράνεια

6

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να :

Να επανακαθοριστεί ο αιγιαλός και η παραλία από την οδό Ιάσονος έως και την οδό Αιγαίου,
Να καθοριστεί ο Αιγιαλός και η παραλία από την οδό Ιάσονος ως και το Σινεμά Ηλέκτρα
Να επανακαθοριστεί ο αιγιαλός και η παραλία στο τμήμα από το Σινεμά Ηλέκτρα έως και το Ξενοδοχείο Πευκάκι
Να εξεταστεί η τροποποίηση της ισχύουσας χερσαίας ζώνης λιμένος Λουτρακίου σε σχέση με τον παραπάνω προτεινόμενο επανακαθορισμό αιγιαλού και παραλίας

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

«Περί καθορισμού και επανακαθορισμού γραμμών Αιγιαλού και Παραλίας Λουτρακίου και εξέτασης περί τροποποίησης Χερσαίας Ζώνης Λιμένος Λουτρακίου»
«Περί καθορισμού και επανακαθορισμού γραμμών Αιγιαλού και Παραλίας Λουτρακίου και εξέτασης περί τροποποίησης Χερσαίας Ζώνης Λιμένος Λουτρακίου»

Για ακόμα μια φορά η νέα Δημοτική Αρχή θα πρέπει να σηκώσει το γάντι και να πάρει δύσκολη πολιτική απόφαση, κάτι που έπρεπε να είχε κάνει η προηγούμενη Δημοτική Αρχή.

Ένα από τα πολλά θέματα για τα οποία είχε σηκώσει τα χέρια ψηλά ήταν και το θέμα των οριστικών πρωτοκόλλων κατεδάφισης των υφιστάμενων εξωτερικών εγκαταστάσεων για 30 μαγαζιά εστίασης στην παραλία Λουτρακίου.

Τα οποία βέβαια πρωτόκολλα τα γνώριζε ο κ. Λογοθέτης από τον Οκτώβριο του 2010, αλλά «ποιούσε την νήσσαν», τακτική πολύ γνωστή σε αυτόν και χαρακτηριστικό του γνώρισμα σε όλη την διάρκεια της θητείας του.

Είναι σαφές ότι δεν είναι δυνατόν η νέα Δημοτική Αρχή να μην ασχοληθεί με το θέμα που της «έσκασε» στα χέρια. Με δεδομένο ότι μπαίνουμε σε καλοκαιρινή περίοδο και είναι σε όλους αντιληπτό ότι σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη για όλους οικονομική περίοδο, τι πλήγμα θα προέκυπτε στην Τουριστική μας Κίνηση.

Έπειτα από γρήγορες και συντονισμένες ενέργειες έφερε στο Δημοτικό μας Συμβούλιο, όπου και εγκρίθηκε ομόφωνα, το θέμα : «Περί καθορισμού και επανακαθορισμού γραμμών Αιγιαλού και Παραλίας Λουτρακίου και εξέτασης περί τροποποίησης Χερσαίας Ζώνης Λιμένος Λουτρακίου»

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να :

  1. Να επανακαθοριστεί ο αιγιαλός και η παραλία από την οδό Ιάσονος έως και την οδό Αιγαίου,
  2. Να καθοριστεί ο Αιγιαλός και η παραλία από την οδό Ιάσονος ως και το Σινεμά Ηλέκτρα
  3. Να επανακαθοριστεί ο αιγιαλός και η παραλία στο τμήμα από το Σινεμά Ηλέκτρα έως και το Ξενοδοχείο Πευκάκι
  4. Να εξεταστεί η τροποποίηση της ισχύουσας χερσαίας ζώνης λιμένος Λουτρακίου σε σχέση με τον παραπάνω προτεινόμενο επανακαθορισμό αιγιαλού και  παραλίας

Είναι σαφές ότι είναι επιβεβλημένη η ρυμοτομική ανάπλαση της παραλίας, μετά από μελέτη, ώστε να αναβαθμίσουμε πλήρως την παραλία μας και να προωθήσουμε την βέλτιστη τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, με σεβασμό στο περιβάλλον, χωρίς αυτή η πόλη μας θα αντιμετωπίσει σοβαρό κοινωνικό και οικονομικό πρόβλημα.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδομίας

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

 

 

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

6 thoughts on “Ο Αντιδήμαρχος Θ. Γεωργίου (Μπισμπίκης) καταδικάζει και γραπτώς τη Δημ. Αρχή Λογοθέτη για αδράνεια

  1. Κάτι μου λέει ότι θα ακολουθήσει δελτίο τύπου από τον συνδυασμό του Κ. Λογοθέτη

  2. Εσείς στο loutrakitv.gr ασχοληθήκατε περισσότερο απ’ όλους με το θέμα. Φροντίστε να μας ενημερώσετε και μετά

  3. Σημαία τον είχε κάνει ο Λογοθέτης τον παραλιακό πεζόδρομο. Τσάμπα περιμέναμε. Ο Μπισμπίκης δεν πρέπει να κάνει πίσω. Πρέπει να αποδείξει πως τα τιμά τα παντελόνια που φοράει

  4. Σηκώνω το γάντι: δέχομαι την πρόκληση που μου δόθηκε και απαντώ σε αυτήν με τον ίδιο συνήθως τρόπο π.χ. λεκτική πρόκληση, λεκτική απάντηση. Άσε την έκφραση αφού δεν σου βγαίνει το γάντι πες το αλλιώς. Εδώ δεν κολλάει πουθενά. Θα κάνετε τον πεζόδρομο επειδή σας προκάλεσαν;

  5. Μπισμπικη, τον Οκτωβριο του 2010, ειτε το ηξερε ο Λογοθετης ειτε οχι, αλλος ηταν δημαρχος, αλλα που να ασχοληθει ετρεχε να προλαβει εκλογες, εγκαινια….σπα, κολυμβητηριο κλπ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *