27/04/2024

Ο Αντιδήμαρχος Γ. Κακούρος για τους λόγους παραίτησής του από την Τουριστική Α.Ε.

8

Ο Αντιδήμαρχος Γ. Κακούρος για τους λόγους παραίτησής του από την Τουριστική Α.Ε.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

2Φίλες & Φίλοι,

Με ρωτούν, γιατί παραιτήθηκες από το Δ.Σ της Τουριστική Α.Ε.; Και απαντώ..! Το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών ήταν ξεκάθαρο. Οι δημότες έδωσαν αδιαμφισβήτητη και ηχηρή εντολή στο συνδυασμό του Γιώργου Γκιώνη. Ταυτόχρονα, οι καταστάσεις που θα κληθεί να διαχειριστεί το Δ.Σ της Τουριστικής Α.Ε είναι κρισιμότατες και καθοριστικές. Ο απερχόμενος συνδυασμός στον οποίο ανήκω δεν έχει την απαιτούμενη νομιμοποίηση να λάβει τόσο σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον του τόπου. Οι δημότες επέλεξαν άλλους για αυτή τη δύσκολη δουλειά.

Πιστός στις δημοκρατικές μου πεποιθήσεις δεν είχα παρά να υπακούσω στη νωπή λαϊκή εντολή και την Δευτέρα 26/05 το πρωί υπέβαλα την παραίτησή μου από μέλους του Δ.Σ της Τουριστικής Α.Ε, ως όφειλα στους δημότες μας. Ομοίως έπραξαν και τα υπόλοιπα μέλη του Συνδυασμού μας. Με οδηγό την εντολή των πολιτών ανοίξαμε διάπλατα την πόρτα της Τουριστικής Α.Ε, στον κο Γκιώνη και τους συνεργάτες του, δίχως να έχουμε κάτι να κρύψουμε.

Ήταν βέβαιο και κατ’ επέκταση μοιραίο, μετά τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής των δημοτικών εκλογών, ο Γιώργος ο Γκιώνης και η παράταξή του να αναλάβουν να διαχειριστούν αυτά που οι ίδιοι δημιούργησαν, να πληρώσουν δηλαδή τα 5 εκ. € χρέη (και όχι μόνο) της Τουριστικής Α.Ε που δημιουργήθηκαν επί των ημερών τους. Εμπιστεύομαι απόλυτα την κρίση των δημοτών μας και είμαι σίγουρος ότι στις τελευταίες εκλογές απέδωσαν “τά του Καίσαρος τω Καίσαρι”. Αφού λοιπόν είναι πανέτοιμοι, κατά δήλωση του αρχηγού τους, “Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα” ας πέσουν με τα μούτρα στη δουλειά.

Τους εύχομαι από καρδιάς, Καλή Επιτυχία!

Φιλικά,

Γιάννης Κακούρος

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

8 thoughts on “Ο Αντιδήμαρχος Γ. Κακούρος για τους λόγους παραίτησής του από την Τουριστική Α.Ε.

  1. Η Ρόδος βουλιάζει από κόσμο γι’ αυτό ας την μην την πιάνεις στο στόμα και στεναχωριόμαστε. Το Λουτράκι κυνηγάει τους τουρίστες έναν – έναν.

  2. Γιατί τόση χολή; Νέο παιδί είσαι πρέπει να μάθεις να χάνεις.

  3. Δικαιολογείτε τα αδικαιολόγητα. Σαν να λετε τώρα που ψηφίσατε Γκιώνη καλά να πάθετε. Μπράβο σας αγωνιστές της δεκάρας

  4. ΑΡΓΗΣΑΤΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΧΩΡΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΣΑΣ. ΟΣΑ ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΚΟΥΡΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ. ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΗΣΑΤΕ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *