20/04/2024

Ο Αλ Πατσίνο θα υποδυθεί τον Έλληνα κροίσο Αριστοτέλη Ωνάση !!!!!

0

Ο Αλ Πατσίνο θα υποδυθεί τον Έλληνα κροίσο Αριστοτέλη Ωνάση !!!!!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Ο Αλ Πατσίνο θα υποδυθεί τον Έλληνα κροίσο Αριστοτέλη Ωνάση

 Εξαιρετική επιλογή ηθοποιού, εξαιρετικό σενάριο, ανυπομονούμε να το δούμε!

​Η πολυαναμενόμενη ταινία «Nemesis» με την πολυτάραχη ζωή του Έλληνα κροίσου Αριστοτέλη Ωνάση μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη, με πρωταγωνιστή τον Αλ Πατσίνο.
Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο βραβευμένος Βραζιλιάνος σκηνοθέτης της «Πόλης του Θεού» και του «Επίμονου Κηπουρού», Φερνάντο Μεϊρέλες, ενώ τη διασκευή του σεναρίου ο Μπράουλιο Μαντοβάνι.
Η επιλογή του 72χρονου βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού βασίστηκε στις εκπληκτικές υποκριτικές του δυνατότητες.
Η ταινία θα βασίζεται στο βιβλίο του Πίτερ Έβανς, «Nemesis: The True Story of Aristotle Onassis, Jackie O, and the Love Triangle That Brought Down the Kennedys», το οποίο αναφέρεται  στα νεανικά  χρόνια του Ωνάση στην Αργεντινή, τον ανταγωνισμό του με τον Σταύρο Νιάρχο, τις ερωτικές του σχέσεις με τη Μαρία Κάλλας και την Τζάκι, ενώ στην ταινία έμφαση θα δοθεί στην ανταγωνιστική και τεταμένη σχέση του με τον Μπομπ Κένεντι, τον φιλόδοξο αδελφό του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Τζον Κέννεντι.
Στόχος του Φερνάντο Μεϊρέλες είναι να αποδώσει, όσο πιο πιστά, τις άγνωστες πτυχές της ζωής του Ωνάση, δίνοντας έμφαση στις διαπροσωπικές του σχέσεις, καθώς και στο τίμημα των επιλογών του σε συναισθηματικό επίπεδο.
Τον ρόλο του Μπομπ Κένεντι θα αναλάβει ο 36άχρονος Ιρλανδός ηθοποιός Μάικλ Φασμπέντερ, ενώ ακόμα αναζητείται η ιδανική υποψήφια για τον ρόλο της Τζάκι Κένεντι.
Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο.
Πηγή: star.gr
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *