19/04/2024

Ο Αλέξης Τσίπρας στην Κόρινθο. Υποδοχή – Ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ [Video]

Ο Αλέξης Τσίπρας στην Κόρινθο. Υποδοχή – Ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ [Video]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Αλέξης Τσίπρας στην Κόρινθο εκλογές 2015 ΣΥΡΙΖΑ ομιλία ΤσίπραΘερμή υποδοχή ετοίμασαν οι υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ στον Πρόεδρό τους Αλέξη Τσίπρα. Κατά την άφιξή του στο Δημ. Θέατρο ακούγονταν δυναμικά συνθήματα και κάποιοι πιο παθιασμένοι έσπευδαν να αγκαλιάσουν τον αρχηγό τους για να του φωνάξουν ή να του ψιθυρίσουν στο αυτί αυτά που θέλουν να του πουν.
Ο κ. Τσίπρας οδηγήθηκε με ασφάλεια στην αίθουσα απ’ όπου και απηύθυνε τον λόγο του αναφερόμενος πότε καυστικά στην ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά και πότε με κατανόηση στους ψηφοφόρους της ΝΔ , ανοίγοντας την αγκαλιά του προς αυτούς και παροτρύνοντας και τους ακροατές του να κάνουν το ίδιο “…όχι από ιδεολογία αλλά από ανάγκη…”. Η ομιλία του Αλ. Τσίπρα ήταν διανθισμένη με παραδείγματα ανθρώπων που τον πλησιάζουν και του λένε να “…μην κρατάει μαγικό ραβδί, αλλά το ρόπαλο του Ηρακλή…”. Αρχικά ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στην τραγωδία στο Παρίσι, μίλησε για το λεγόμενο Grexit, λέγοντας ότι Το μόνο exit που απέμεινε είναι το Σαμαράς exit. Εκεί ο λαός τον αποθέωσε.  Οι σχολικοί φύλακες ήταν οι πιο δυναμικοί υποστηρικτές φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του Τσίπρα και υπέρ τους.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του παρουσίασε προτάσεις για τους αγρότες, τους μικρομεσαίους, τους συνταξιούχους και γενικότερα τις κοινωνικές τάξεις που επιθυμούν μια αλλαγή για να αλλάξουν την οικονομική τους κατάσταση. Τέλος ο κ. Τσίπρας παρουσίασε τους υποψήφιους στην Κορινθία, που όπως σας έχουμε γράψει ήδη είναι οι κκ:

Βασιλακόπουλος Θοδωρής
Κουρούκλη Ανδριανή
Κουρεμπές Φάνης
Θελερίτη Μαρία
Λυμπεροπούλου Δήμητρα (Πελοπόννησος Οικολογική)
Ψυχογιός Γιώργος

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=5ySZHW_ypnE&feature=youtu.be]

Το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλ. Πνευματικός και ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων Γ. Γκιώνης

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=X-zPAM8U7Kk]

Πηγή: loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

9 thoughts on “Ο Αλέξης Τσίπρας στην Κόρινθο. Υποδοχή – Ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ [Video]

  1. Ήρθε η ώρα για την ανατροπή! Η κάλπη θα δείξει την δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ και όλος ο κόσμος θα τρίβει τα μάτια του βλέποντας την Ελλάδα μας να γράφει ιστορία.

  2. MΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Η ΝΟΥΛΑ Η ΚΟΥΡΟΥΚΛΗ

  3. Ο Αλέξης είναι η μόνη μας ελπίδα. Αν όχι ΣΥΡΙΖΑ τότε τι; Τα μικρά κόμματα που διασπώνται ή μήπως ο μονόδρομος της καταδίκης; Όλοι σύριζα από ανάγκη είτε το πιστεύετε είτε όχι πρέπει να δώσετε μια ισχυρή αυτοδυναμία στο μόνο κίνημα που θα κάνει πράξη τις υποσχέσεις.

  4. Αυτό δεν είναι ρεύμα για πρωθυπουργό. Τόσους μαζεύει ένας καλός περιφερειάρχης. Δεν ήταν παράσταση νίκης αλλά προσποίηση νίκης

  5. Που θα τα βρειτε τα λεφτα γαι να αυξησετε τον βασικο μισθο; Που τα βρειτε τα λεφτα για το δωρο στους συνταξιουχους; ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ???? Λαέ της Κορινθίας μην πέσεις στην παγίδα; Μην πιστέψεις τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα. Η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος είναι ο Σύριζας. Δεν είπε ούτε μια αλήθεια χθες. Δυστυχώς.

Comments are closed.