19/04/2024

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποθεώνει τον Χρίστο Δήμα για την πρωτιά της Ελλάδας στην καινοτομία [Video]

0

Πολλά τα ενδιαφέροντα σημεία της σημερινής επίσκεψης του Υπουργού Ανάπτυξης κ Άδωνι Γεωργιάδη στην Κόρινθο.
Εμείς ας ξεκινήσουμε από ένα σημείο στο οποίο δεν μπορεί παρά να νιώσαμε όλο οι παριστάμενοι υπερηφάνια και ικανοποίηση για την πρωτιά της Ελλάδας στην Ευρωπαική Ένωση. Πολύ περισσότερο φυσικά όσοι εργάστηκαν σκληρά και μεθοδευμένα για να επιτευχθεί αυτή η πρωτιά. Πιο συγκεκριμένα ο Υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε τα εύσημα στον Κορίνθιο Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων υπεύθυνο για θέματα Καινοτομίας κ Χρίστο Δήμα για την 1η θέση στην καινοτομία, την οποία πέτυχε η Ελλάδα στην Ευρωπαική Ένωση. Σύμφωνα με την Eurostat, η Ελλάδα έχει το υψηλοτερο ποσοστό (73%) επιχειρήσεων που έχουν επενδύσει στην καινοτομία την 3ετια 2018-20.
Μάλιστα η ευχαρίστηση του κ Υπουργού κλιμακώθηκε με την ενθουσιώδη φράση του “Μας αρέσει να είναι η Ελλάδα πρώτη, δουλεύουμε για να είναι η Ελλάδα πρώτη”. Μία φράση που αποθεώθηκε από χειροκροτήματα των παρισταμένων.
Αυτή ίσως να είναι η πιο συγκινητική αναγνώριση των κόπων ενός σεμνού και εργατικού πολιτικού προσώπου, του Χρίστου Δήμα, η αμέσως επόμενη υποθέτουμε ότι είναι η ψήφος στην κάλπη.
Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *