20/04/2024

Ολόκληρη η Καλοκαιρινή Συναυλία μαθητών της Μουσικής Σχολής Λουτρακίου (video)

0

Ολόκληρη η Καλοκαιρινή Συναυλία μαθητών της Μουσικής Σχολής Λουτρακίου (video)

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ, tvtvΉταν μια πραγματικά όμορφη εκδήλωση με μουσικούς στα πρώτα τους βήματα και με μουσικούς που προχώρησαν στο επόμενο πλέον στάδιο, αυτό της ερμηνείας την οποία απήλαυσαν τόσο οι ίδιοι όσο και οι θεατές. Ήταν μια βραδιά με ερμηνευτικές εκπλήξεις , αφού παρουσιάστηκαν έργα πρωτότυπα όπως το πάντρεμα των κρουστών με το μπουζούκι (Γ.Αργυρόπουλος – μπουζούκι, Μ. Κολλιάκος – Ντραμς).

Ακούσαμε και  δυνατές φωνές όπως της  Φαίνης Κοφινά η οποία τραγούδησε με δύναμη και χρωματισμό, ακόμα και με τεχνικό πρόβλημα μικροφώνου (συμβαίνουν αυτά, ίσως για να αποδεικνύουν ποιος είναι ικανός να ανταπεξέλθει κάτω από περίεργες συνθήκες).

Θετική εντύπωση μας έκανε και η ερμηνεία της Δέσποινας Καθαροπούλου όπως και το ρεπερτόριο που επέλεξε δεδομένου του ακροατηρίου, χωρίς να προσαρμοστεί στα αναμενόμενα πιο διαλλακτικά τραγούδια. Ήταν όντως ένα απρόσμενο ταξίδι .

Επίσης ξεχωρίσαμε την Αν. Μαυροπούλου που ερμήνευσε  αν και όχι πάντα  σωστά μουσικά, ωστόσο με συναίσθημα και μια καθαρότητα στη φωνή.

Δε λέμε περισσότερα απολαύστε το video που ακολουθεί:
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=K4rDfo1dVR4&feature=g-upl]

(Για αργές συνδέσεις, επειδή το video είναι μεγάλης διάρκειας  περιμένετε να εμφανιστεί πρώτα η εικόνα, να φορτώσει δηλαδή και μετά πατήστε  play)

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *