17/05/2024

Οικονομικη ενισχυση των απορων δημοτων, μαλλον οι αποροι αναζητηθηκαν στο στενο φιλικο περιβαλλον. 15.000 ευρώ μοιραζονται 29 δικαιουχοι! Διαβαστε τι απιστευτες ασαφειες υπαρχουν στη διαχειρηση της Επιτροπης Εξετασης Αιτησεων Δημοτων για Οικονομικη Ενισχυση!

0

Οικονομικη ενισχυση των απορων δημοτων,μαλλον οι αποροι αναζητηθηκαν στο στενο φιλικο περιβαλλον. 15.000 ευρώ μοιραζονται 29 δικαιουχοι! Διαβαστε τι απιστευτες ασαφειες υπαρχουν στη διαχειρηση της Επιτροπης Εξετασης Αιτησεων Δημοτων για Οικονομικη Ενισχυση!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Η Επιτροπή Εξέτασης Αιτήσεων Δημοτών για Οικονομική Ενίσχυση του Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων που συνεδρίασε στις 5 Οκτωβρίου με συμμετέχοντες τους κκ Π. Βαρελά , Μ. Πρωτόπαπα, Ευ. Κούτμου και  Π. Φίλη, προεδρεύοντος του κου Βαρελά, απούσης της κας Π. Φόρτη, εξέτασε 75 αιτήσεις: 29 αιτήσεις με πλήρη δικαιολογητικά, 46 αιτήσεις με ελλειπή.
Το ποσό που μοιράζονται οι δικαιούχοι είναι  15.000 ευρώ. Αναλογούν 517 ευρώ ανά άτομο. Εφ’ όσων μέχρι τις 14 10 2011 (που πέρασε) προσκομιστούν όλα τα δικαιολογητικά θα δικαιούνται τα χρήματα και οι υπόλοιποι, εκείνοι με τα ελλειπή!!! Ταξίδι στο χρόνο για τους απόρους!!!

Αναφέρθηκε ότι εξετάστηκαν 170 αιτήσεις, πράγμα που όμως σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Α. Μαρίνη δε φαίνεται να αντιστοιχεί στην πραγματικότητα. Επίσης ενώ η Επιτροπή συνεδρίασε στις 5 Οκτωβρίου, το Δελτίο Τύπου που εστάλη στα Μέσα προς ενημέρωση Δημοτών έχει ημερομηνία 10 Οκτωβρίου. Πως ενημερώθηκαν οι ενδιαφερόμενοι που κατέθεσαν τα δικαιολογητικά που εξετάστηκαν στις 5 Οκτωβρίου;
Πως έμαθαν οι ενδιαφερόμενοι βρισκόμενοι σε δυσχερή οικονομική κατάσταση ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα; Το Γραφείο Τύπου έχει την απάντηση. Πάντως κι αυτοί οι άποροι δεν μπαίνουν στο internet να ενημερωθούν; !
Βέβαια είναι και το άλλο, εδώ ξέχασαν να ενημερώσουν τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας, ευτυχώς που η ενημέρωση γίνεται on going. Επιπλέον έγινε γνωστό ότι θα διατεθούν 20.000 ευρώ σε είδη ρουχισμού και τρόφιμα.
Όσο  κι αν ήθελε η Δημοτική Αρχή να απαλλαγεί από τον «πονοκέφαλο» της σωστής διάθεσης του ποσού πάλι φαίνεται ότι θα έχουμε ιστορίες ασαφείς όπως αυτή με την επιταγή του Πάσχα που δόξασε έναν πολύ συγκεκριμένο δημότη.

Παραθέτουμε το σχετικό Δελτίο Τύπου που έστειλε το Γραφείο Τύπου
ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2011

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι σχετικά με τα βοηθήματα προς τους δημότες που πραγματικά χρήζουν ανάγκης βοήθειας, έχει συγκροτηθεί Επιτροπή εξέτασης των αιτημάτων για οικονομική ενίσχυση από τον Δήμο  Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων.

Η ίδια πενταμελής επιτροπή εξετάζοντας τα δικαιολογητικά κατά περίπτωση και βάσει των αιτήσεων, θα συγκροτήσει την κατάσταση στην οποία θα εγγραφούν οι δημότες που από τώρα και εις το εξής θα δικαιούνται το εκάστοτε βοήθημα.

Για το λόγο αυτό οι δημότες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην παραπάνω διαδικασία, θα πρέπει να προσκομίσουν στα Δημοτικά καταστήματα  Λουτρακίου ή Αγίων Θεοδώρων και ειδικότερα στο γραφείο Πρωτοκόλλου έως τις 15 Νοεμβρίου 2011 τα κάτωθι δικαιολογητικά:

1. Αίτηση

2. Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας

3. Αντίγραφο Εκκαθαριστικού Εφορίας (για τους μη υπόχρεους υποβολής

    φορολογικής δήλωσης , αντίγραφο σύνταξης από τράπεζα κλπ.)

4. Αντίγραφο του εντύπου Ε9

5. Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης

6. Οποιοδήποτε  άλλο δικαιολογητικό πιστεύει ο ενδιαφερόμενος πως θα βοηθήσει το έργο της επιτροπής.

Σας υπογραμμίζουμε ότι για τους δημότες εκείνους που δεν θα προσκομίσουν τα αντίστοιχα δικαιολογητικά, δεν θα υπάρξει δυνατότητα εξέτασης από την επιτροπή και κατά συνέπεια η επιλογή τους ή μη στη διαδικασία χορήγησης του εκάστοτε βοηθήματος.

Η επιτροπή εξέτασης αιτήσεων Δημοτών για οικονομική ενίσχυση

του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *