04/05/2024

Ξύλινη εξέδρα στην Περαχώρα θα στοιχίσει 15.οοο ευρώ !!!!!

0

15.000 ευρώ θα στοιχίσει Ξύλινη Εξέδρα στην Περαχώρα !!!!!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Γλυκοφρύδης,Νικολάου,εξέδρα Περαχώρα,Οικονομικών,ΠρόεδροςΞύλινη εξέδρα στην Περαχώρα θα στοιχίσει 15.οοο ευρώ !!!!!

Αν είναι δυνατόν! Πως ζούσαν στην Περαχώρα χωρίς την εξέδρα τόσον καιρό;

ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (πλην Ασημακόπουλου) σπαταλώντας χρήματα από τον πενιχρό Προϋπολογισμό! Έχουμε βαρεθεί να ακούμε ότι ο Δήμος μας έχει οικονομική στενότητα και ότι δεν υπάρχουν χρήματα και ξαφνικά βρίσκουν 15 000 ευρώ  και τα δίνουν σε Ιδιώτη για να φτιάξει τι; Μια εξέδρα! Απαραίτητο έργο τι να λέμε.

Ο μόνος που βρήκε κάτι να πει ήταν ο κ Ασημακόπουλος και πρότεινε να βρεθεί τρόπος να κάνει τέτοια απλά έργα ο Δήμος.

Α ναι και ο κ Παύλου. Ρώτησε για τη χρησιμότητα και κατά πόσο θα αντέξει στον χρόνο μια ξύλινη μόνιμη κατασκευή η οποία θα είναι εκτεθειμένη στις καιρικές συνθήκες. Η απάντηση του Αντιδημάρχου Οικονομικών ήταν ότι είναι για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Περαχώρας και ότι η εξέδρα θα είναι εναρμονισμένη με το περιβάλλον. Ο κΑντιδήμαρχος Οικονομικών θεώρησε το ποσό ασήμαντο σε σχέση με άλλες προσφορές, το μόνο που δικαιολογεί αυτή τη διατύπωση είναι ότι λέγοντάς το έδειχνε αμήχανος και χαμήλωνε το βλέμμα.

Η απάντηση αυτή έπεισε τον κ Παύλου και έτσι και εκείνος ψήφισε υπέρ. Από τον πρώην Δήμαρχο κ Παύλου περιμέναμε έναν βαθύτερο προβληματισμό για τη χρησιμότητα της σπατάλης και όχι για την αντοχή της εξέδρας, ίσως έχουμε ψηλά τον πήχη επειδή πολλές φορές υπήρξε η φωνή της λογικής μέσα στην αίθουσα του ΔΣ.

Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι πως το θέμα αυτό προηγήθηκε του θέματος της κινητικότητας και στην ουσία των απολύσεων των εργαζομένων και της αντίδρασης στο Πολυνομοσχέδιο. Σπατάλη μέσα στη φτώχεια! Η εποχή μας είναι γεμάτη αντιθέσεις τελικά και όσο πάει θα γίνονται πιο έντονες.
Χαμαιλέοντες οι Δημοτικοί Σύμβουλοι προσαρμόζονται με ευκολία από θέμα σε θέμα.
[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=-VALPFH0hxA]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *