27/04/2024

Νέα ΒΟΜΒΑ από Κασιδιάρη: Υπάρχει υλικό και με τον Σαμαρά [Video]

1

Νέα ΒΟΜΒΑ από Κασιδιάρη: Υπάρχει υλικό και με τον Σαμαρά – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

​Με νέες αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν πολιτικό σεισμό και θα δημιουργήσουν νέες θύελλες απειλεί η Χρυσή Αυγή.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8W1cIOOfR84]

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής ο Ηλίας Κασιδιάρης άφησε να εννοηθεί στη Βουλή ότι διαθέτει οπτικοακουστικό υλικό με τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά να παρεμβαίνει στη Δικαιοσύνη εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Όπως υποστήριξε o κ.Κασιδιάρης, ο πρωθυπουργός επικοινωνεί με δικαστικό λειτουργό, του οποίου το όνομα είναι τρισύλλαβο και με την ίδια κατάληξη όπως το «Μπαλτάκος», τον οποίο αποκαλεί «Παναθηναϊκάκια».

Παράλληλα, υποστήριξε ότι θα υπάρξουν στοιχεία ώστε να ανοιχτούν τα περίφημα τριψήφια τηλέφωνα που διαθέτουν πολιτικοί και δικαστικοί.

Ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, ζήτησε την σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τους Σαμαρά, Δένδια και Αθανασίου, ώστε να ελεγχθούν οι παρεμβάσεις τους στην Δικαιοσύνη και να οδηγηθούν ενώπιον του νόμου.

“Υπάρχουν τουλάχιστον έξι ΒΙΝΤΕΟ με τον Μπαλτάκο”

Ο κ.Κασιδιάρης ο οποίος μαζί με άλλους βουλευτές της Χρυσής Αυγής μίλησε χθες στην εκπομπή «Ελεύθερος Σκοπευτής» του «Ε», έκανε λόγο για εσχάτη προδοσία και υπογράμμισε ότι υπάρχουν και άλλα βίντεο με τον κ. Μπαλτάκο στα οποία προβαίνει σε αποκαλύψεις.

Όπως τόνισε ο ίδιος αλλά και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Νίκος Μίχος και Ηλίας Παναγιώταρος,υπάρχει και συνομιλία όπου ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης επιβεβαιώνει ότι ο Χαράλαμπος Αθανασίου πήρε τους ανακριτές για να παρέμβει στο έργο της Δικαιοσύνης και όχι απλά για να μάθει την πορεία της δικαστικής έρευνας.

Συνολικά, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής ισχυρίστηκαν ότι υπάρχουν τουλάχιστον έξι βίντεο, ένα εκ των οποίων είναι 28 λεπτά και σε αυτό ο Τάκης Μπαλτάκος κάνει αποκαλύψεις για δικαστές αλλά και τις συζύγους τους.

Πηγή: Star.gr
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “Νέα ΒΟΜΒΑ από Κασιδιάρη: Υπάρχει υλικό και με τον Σαμαρά [Video]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *