23/04/2024

Μπήκε η παραπεμπτική πινακίδα για το Thermal Spa Λουτρακίου με βέλος που δείχνει τη θάλασσα, αντί για το Spa

6

Έβαλαν την πινακίδα για το Thermal Spa Λουτρακίου με βέλος που δείχνει τη θάλασσα, αντί για το Spa

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Πινακίδα για Σπα 3Επιτέλους έβαλαν την παραπεμπτική πινακίδα για το Thermal Spa Λουτρακίου, ύστερα από αλλεπάλληλες επισημάνσεις δημοτικών συμβούλων που είχαν παρατηρήσει ουκ ολίγες φορές ότι θα πρέπει να καθοδηγηθεί ο επισκέπτης για να βρει το Spa. Δείτε όμως προς πια κατεύθυνση δείχνει το βέλος!
Στη φωτογραφία 3 μπορείτε να διαπιστώσετε προς τα που πρέπει να πάει ο τουρίστας για να βρει το Spa αν ακολουθήσει το βέλος. Κατευθείαν στη θάλασσα.
Μήπως το βέλος θα έπρεπε να απεικονίζεται κάθετα  αντί να δείχνει προς τα αριστερά;

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

6 thoughts on “Μπήκε η παραπεμπτική πινακίδα για το Thermal Spa Λουτρακίου με βέλος που δείχνει τη θάλασσα, αντί για το Spa

  1. ΕΛΑ ΡΕ ΠΟΛΥΞΕΡΟΙ ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ ΛΙΓΟ ΟΛΟ ΑΗΔΙΕΣ ΓΡΑΦΕΤΕ..ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΑΝΤΙΔ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΩΡΑΙΑ…..ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ Π@@@@@ΕΣ..ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ..ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΛΙΜΝΗΣ__ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΤΙ Η ΤΑΜΠΕΛΑ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ!!!

  2. Καλό το έργο Βουλιαγμένης Περαχωρας ειναι ομως και εργο της Περιφερειας και του ΕΣΠΑ.

  3. Ετσι ετσι “εκ Περαχώρας μεριά”. Φιρμάνι προς tvtvtk: “τουδε και στο εξης να μην παρουσιάζονται οι “αστοχίες” των πεφωτισμένων συνεργατών και εργολάβων.”
    Βεβαια θα πρέπει να καταγγελθει η συντάκτης της συγκεκριμένης αναρτησης για επιλεκτική και παραπλανητική επιλογή του σχολιασμού της φωτογραφίας.
    Διότι η αποσταση των 150 μέτρων που αναφέρεται στην ενημερωτική πινακίδα μάλλον εκ παραδρομής εχει αναφερθεί, καθως ειναι σχεδόν διπλάσια η απόσταση απο εκεινο το σημείο μεχρι το Spa. Το ίδιο ισχύει και για την αναφορά της αποστασης προς το Spa στην ετερη ενημερωτικη πινακίδα ή οποία εχει τοποθετηθεί στα φανάρια στο ύψος της Λεσχης Αξιωματικών.
    Αν “εκ Περαχώρας Μεριά” και στο δρόμο που αρχισε να κατασκευάζεται τωρα, απασχολούνται στελέχη ιδίων ικανοτήτων με αυτά που υλοποίησαν το σχεδιασμό και την κατασκευή των ενημερωτικών πινακίδων, ας αφήσουν καλύτερα την κατασκευή τωρα πριν να ειναι πολύ αργά για το δρόμο και όσους τον χρησιμοποιούν!!!!!!!!!!!!!

  4. Ε ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ

  5. Ο φίλος του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας δεν το είδε το θέμα με τα φώτα που ανέβασε το tvtv προχθές?

  6. ΕΚ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΜΕΡΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *