19/04/2024

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΡΙΑ για την ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ: Γιατί τόση υποστήριξη για την Πορεία Κατά της Ανεργίας;

6

ΑΦΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

Γιατί τρέχουν όλοι ακόμα και Συριζαίοι να στηρίξουν αυτή την πορεία κατά της ανεργίας; Τι λύση δίνει; Όλα φορολογούνται όλο και περισσότερο, οι μετανάστες έχουν κατακλύσει τη χώρα και έχουν δικαιώματα και ανέσεις που πολλοί φορολογούμενοι θα ζήλευαν, οι ελεύθεροι επαγγελματίες δεινοπαθούν και έρχεται νέα φοροκαταιγίδα που θα πλήξει όλους τους κλάδους μειώνοντας τις θέσεις εργασίας.
Στον αντίποδα ο κοσμάκης παρηγοριέται ότι κάτι κάνει βγαίνοντας σε μια πορεία που είναι καθαρά συμβολική. Τι εκφράζουν όσοι συμμετέχουν – ότι θέλουν δουλειά για όλους; Δηλαδή πριν την πορεία δεν ήταν ξεκάθαρο; Δεν ήθελαν δουλειά; Ένας από τους λόγους που ψηφίστηκε αυτή η κυβέρνηση ήταν ακριβώς η ελπίδα για δουλειά των ανέργων.
Σε τι χρησιμεύει η πορεία; Τι το καινούριο προσθέτει; Τι μήνυμα στέλνει που δεν είχε σταλεί στο παρελθόν και στην τελική τι αποτέλεσμα θα φέρει; Θα καταλάβουν οι διοικούντες ότι ο κόσμος θέλει δουλειά και θα βρουν νέες θέσεις εργασίας εκεί που δεν υπάρχουν; Δηλαδή μετά από αυτό τι; Θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας; Θα κλείσουν λιγότερες επιχειρήσεις λόγω σκληρής φορολογίας;
Απλά ξεθυμαίνει ο λαός και νιώθει ότι αγωνίζεται “τα σκυλιά γαβγίζουν, το καραβάνι προχωρά, που λέει κι η παροιμία” …

Πηγή: Loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

6 thoughts on “ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΡΙΑ για την ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ: Γιατί τόση υποστήριξη για την Πορεία Κατά της Ανεργίας;

  1. Σωστά. Ούτε απεργία να κάνουμε, δεν ξέρουν ότι δεν έχουμε δουλειά; Καλύτερα να κάτσουμε σπίτι, να πηγαίνουμε για δουλειά και εντάξει μωρέ. Άμ το άλλο με τις συγκέντρωσεις; Άλλο πάλι τούτο. Τι κερδίζεις άμα μαζευτούν όλοι μαζί σε ένα σημείο; Ξεποδαριαστηκε και εκείνος ο Λαμπράκης άδικα.

  2. Ο αγώνας έχει νόημα όταν έχει αποτέλεσμα, έστω πολύ μικρό αποτέλεσμα. Εδώ καταργήθηκαν αναίμακτα κεκτημένα ετών και εμείς ελπίζουμε να δούμε διαφορά. Είναι βέβαιο πως η εκάστοτε κυβέρνηση θέλει να κάνει προσλήψεις στο δημόσιο αλλά και γενικά να μειωθεί η ανεργία ακούσαμε όμως τόσες φορές να εξηγεί ότι δεν είναι στο χέρι της να μειωθεί η ανεργία γιατί αποφασίζει η τρόικα και η ευρωπαική ένωση. Άρα η πορεία δεν χρησιμεύει σε τίποτα. Σε δουλειά να βρισκόμαστε.

  3. Τι απέγιναν οι αγανακτησμένοι; Ξέρει κάποιος;

  4. ρωτα τη δημοτικη αρχη της οποιας εισαι ακολουθη.αυτη ξερει..

  5. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ

  6. ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΝΥΠΤΟΥΝ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΟΥΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *