Μαρινέλλα στο Λουτράκι. Ο Αντιδήμαρχος Γ. Κακούρος ξεκαθαρίζει.

7

Μαρινέλλα – Κώστας Χατζής: Συναυλίες, καλοκαίρι 2013

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Στο facebook η Marinella δημοσίευσε το εξής κείμενο:

Μαρινέλλα & Κώστας Χατζής – ΡΕΣΙΤΑΛ ● Συναυλία στο Γυμνάσιο Λουτρακίου, την Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013 ● Συνοδεύουν επί σκηνής 8 μουσικοί.

Ύστερα από επικοινωνία με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ Γ. Κακούρο διευκρινίστηκε η παρεξήγηση σε σχέση με τη Συναυλία που θα έδινε το πετυχημένο μουσικό σχήμα στην πόλη του Λουτρακίου. Ναι είχαν γίνει συζητήσεις και σχεδόν είχε συμφωνηθεί η εμφάνιση των καταξιωμένων καλλιτεχνών στο Γυμνάσιο Λουτρακίου, όμως υπήρξαν διαφωνίες επειδή η εταιρεία που εκπροσωπούσε τους καλλιτέχνες επέμενε στη διοργάνωση της συναυλίας στο Θώδειο στάδιο, ενώ θεωρούσε αταίριαστη την εμφάνιση στο χώρο του Γυμνασίου (ωστόσο την ανακοίνωση την έβαλε στο facebook). Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ Κακούρος αν και αναγνώριζε την καλλιτεχνική αξία μιας τέτοιας εκδήλωσης όμως έχοντας ευαισθησία στο θέμα του αθλητισμού, δε δέχτηκε να γίνει συναυλία στο Θώδειο Στάδιο φοβούμενος να μην προκληθούν ζημιές στις εγκαταστάσεις του Σταδίου, όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Πάντως η αλήθεια είναι ότι βρίσκονταν πολύ κοντά στη συμφωνία με την εταιρία και μάλιστα ο κ Κακούρος σκόπευε να το περάσει και από τη Σχολική Επιτροπή προκειμένου να οριστεί το ποσό που θα κατέβαλλε η εταιρεία για να καλύψει τα έξοδα της εκδήλωσης. Λογικό θα μου πείτε; Τα προηγούμενα χρόνια σύμφωνα με τον κ Κακούρο τα έξοδα τα κάλυπτε ο δήμος και τώρα σαφώς και δεν υπάρχει τέτοια πολυτέλεια. Οπότε φέτος δε θα δούμε ούτε την Μαρινέλλα ούτε τον Χατζή στο Λουτράκι, έτσι εξηγείται και η διαφήμιση που δεν έχει γίνει.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

7 thoughts on “Μαρινέλλα στο Λουτράκι. Ο Αντιδήμαρχος Γ. Κακούρος ξεκαθαρίζει.

  1. ΕΠΡΕΠΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣ

  2. σοβαρεψου τι να βγει να πει οτι η εκδηλωση που δεν θα γινει δεν προκειται να γινει;

  3. Κράτα γερά το ταμείο! Μην ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ κ Αντιδήμαρχε!;

  4. Απο τις 6 Ιουνίου εχει ανακοινωθεί η Εκδήλωση στο Λουτράκι στις 17 Αυγούστου. Στις 16 Ιουλίου στο facebook αναφέρεται ως τόπος εκδήλωσης το Γυμνάσιο, αρα το έχουν αποδεχθεί. Μέχρι τις 16 Αυγουστου δεν εχει συζητηθεί καν στη Σχολική ΕΠιτροπή το θέμα? Δεν θα έπρεπε να υπάρχει αποφαση? Σημερα το πρωι αναρτήθηκε απο τον οργανισμό τουρισμού της πόλης μας, τοσο στο twitter,όσο και στο facebook η εκδήλωση. ΠΟΤΕ περίμενε ο κυριος Κακούρος να ενημερώσει οτι ΔΕΝ θα γίνει η εκδήλωση??????
    Οσο δε το άλλο φαιδρό που επικρατεί στην πόλη μας να υπάρχουν 2 φορείς της πόλης που να διοργανώνουν εκδηλώσεις ισως να καταδεικνύει και την όλη παθογένεια που επικρατεί και σε αυτο το χώρο.

  5. ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ κάπου χάλασε το παζάρι ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *