20/04/2024

Μήπως τελικά ο Θ. Γεωργίου παραμένει Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και δεν τον άλλαξε ο Δήμαρχος; [Video]

12

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ο κ. Θ. Γεωργίου έκανε μια εκτενέστατη τοποθέτηση στα προ ημερησίας με πλήθος σημαντικών θεμάτων που αφορούν την πολεοδομία και όχι μόνο. Ανάμεσα σε αυτά ανέφερε ότι δεν γίνεται σωστή δουλειά στην επισκευή του τοιχίου στη “βεράντα” , μίλησε για την απομάκρυνση των αυτοφυών δέντρων από την επαρχιακή οδό, για τη δυσκολία πρόσβασης στον Όσιο Πατάπιο, για τις κλοπές που γίνονται στις σχάρες φρεατίων, παρενέβη διευκρινίζοντας σε τοποθέτηση δημότη για την πλατεία Παυσανία στο Σχίνο κα.
Και καλά τα προ ημερησίας, όμως αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι ουσιαστικά εισηγούνταν τα θέματα πολεοδομίας της ημερήσιας διάταξης ωσάν να ήταν ακόμα εκείνος Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας. Μάλιστα αυτό που ενέτεινε την εντύπωση ότι παραμένει ακόμα και σήμερα Αντιδήμαρχος ο κ. Θ. Γεωργίου ήταν η απουσία του νυν Αντιδημάρχου κ. Κ. Παντελέου ο οποίος προσήλθε προς το τέλος του συμβουλίου (αφού πέρασαν 2 ώρες και 50 λεπτά συνεδρίασης ) και ολοκληρωνόταν η συζήτηση του θέματος για το ρυμοτομικό πλησίον Κέντρου Υγείας. Όμως και αφού προσήλθε δεν έκανε αισθητή την παρουσία του.
Δείτε παρακάτω τα βίντεο ανά θέμα.
Θυμίζουμε ότι τα σχετικά θέματα ημερήσιας διάταξης ήταν

3.Γνωμοδότηση επί τροποποίησης ρυμοτομικού Σχεδίου Πόλεως Λουτρακίου στο Ο.Τ. 174 (πλησίον Κέντρου Υγείας).

4.Παραλαβή της μελέτης “Μελέτη δύο κυκλικών ισόπεδων κόμβων στην είσοδο του Λουτρακίου συμπεριλαμβανομένης της σύνδεσης στο τοπικό δίκτυο”.

5.Αποδοχή ή μη των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων της μελέτης “Μελέτη δύο κυκλικών ισόπεδων κόμβων στην είσοδο του Λουτρακίου συμπεριλαμβανομένης της σύνδεσης στο τοπικό δίκτυο”.

6.Έγκριση της μελέτης για την κατασκευή του νέου Δημοτικού Σχολείου Ισθμίας.

7.Υποβολή πρότασης για ένταξη του έργου κατασκευής του νέου Δημοτικού Σχολείου Ισθμίας προς χρηματοδότηση.

Δείτε ολόκληρη τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου εδώ .

Πηγή:Loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

12 thoughts on “Μήπως τελικά ο Θ. Γεωργίου παραμένει Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και δεν τον άλλαξε ο Δήμαρχος; [Video]

  1. ΟΙ ΚΟΜΒΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΥΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ. ΘΑ ΘΡΗΝΙΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΡΙΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΒΟΙ ! ΠΡΟΣΕΞΤΕ!

  2. Λες να είνα ακόμα ο Μπισμπίκης αντιδήμαρχος; Χα χα χα

  3. ότι και να κάνεις για τις σχάρες οι γύφτοι θα βρουν τρόπο να τις κλέψουν είναι πολύ μπροστά

  4. Θάνο τα λάθη που θα κάνει ο νέος θα τα πληρώνουμε όλοι μαζί. Βοήθα το παιδί να περπατήσει δείξτου πέντε πράματα εσύ που τα ξέρεις.

  5. ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ

  6. Μήπως τελικά τον άλλαξε; Ο Μπισμπίκης μόνο να φωνάζει ξέρει στα συμβούλια δεν κάνει τίποτ’ άλλο.

  7. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ;

  8. ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ? ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΗΝ ΜΟΥΡΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΠΑΡΕ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΣΤΑ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ

  9. δεν ειναι μονο τα δεντρα ειναι και τα βραχια που πεφτουν

  10. Την δουλειά την κάνουν οι τεχνικές υπηρεσίες και ο Δημήτρης ο Μακρίδης δεν την κάνει ούτε ο ένας αντιδήμαρχος ούτε ο άλλος

  11. ΠΑΙΔΙΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΟΝΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ – ΠΑΝΤΕΛΑΙΟΥ 1-0.

  12. ο αλλος λεει δεν θα ναι ετοιμοι οι κομβοι μεχρι της εκλογες…..εδω δεν ξερουμε αν θα ειναι το σχολειο….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *