16/04/2024

Μήνυμα του νεοεκλεγέντα προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου Βασίλη Γεώργαρη

0

Μήνυμα του νεοεκλεγέντα προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου Βασίλη Γεώργαρη

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Aγαπητοί φίλοι έμποροι,
Η φετινή εκλογική διαδικασία για τον εμπορικό σύλλογο Κορίνθου υπήρξε καθοριστική, σε μια εποχή τόσο δύσκολη, καθώς ο εμπορικός κόσμος πλήττεται καθημερινά από την έλλειψη ρευστότητας στην αγοράΕμείς σαν νέο Δ.Σ. και εγώ προσωπικά από τη θέση του Προέδρου, θα ήθελα να σας εγγυηθώ ότι
θα συστρατευτούμε όλοι στην κοινή προσπάθεια για αντίσταση στον κρατικό ισοπεδωτισμό και την αδυσώπητη πολιτική της τρόικας, που έχει οδηγήσει σε μαρασμό την τοπική οικονομία και κατ΄ επέκταση έχει μειώσει την εμπορική κίνηση.

Αυτό που χρειάζεται είναι αφενός να πιστέψουμε όλοι εμείς ότι μπορούμε να βελτιώσουμε τα πράγματα για τους εμπόρους της πόλης μας και αφετέρου να πείσουμε το καταναλωτικό κοινό να μας εμπιστευτεί. Σας ευχαριστώ για τη ψήφο εμπιστοσύνης που μου δώσατε αρχικά εσείς, στέλνοντας με στο Δ.Σ και στη συνέχεια οι συνυποψήφιοι μου, εκλέγοντας με στη θέση του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου και σας υπόσχομαι ότι προτεραιότητα μου θα είναι η ενότητα στον εμπορικό κόσμο της Κορίνθου και η ενίσχυση της τοπικής εμπορικής κίνησης.

Τέλος, θα ήθελα να καλέσω και τους φίλους εμπόρους που δεν είναι μέλη του συλλόγου μας, να έρθουν κοντά στο νέο Δ.Σ, να μας γνωρίσουν, να ακούσουν τις σκέψεις και τους προβληματισμούς μας και να μας πουν τις δικές τους ιδέες, ώστε να συμπορευτούμε στην προσπάθεια για το καλό και την ευημερία όλων των εμπόρων της πόλης μας.

O Πρόεδρος του Ε.Σ.Κ
Βασίλης Γεώργαρης

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *