26/04/2024

Μάθετε ΠΡΩΤΟΙ πριν από την ψηφοφορία ποιο είναι το νέο ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων

2

Μάθετε ΠΡΩΤΟΙ πριν από την ψηφοφορία ποιο είναι το νέο ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Τι tvΣε λίγη ώρα ξεκινάει η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού  Συμβουλίου για την εκλογή μελών Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα ασκήσουν τα καθήκοντά τους μέχρι τη λήξη της δημοτικής περιόδου.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε Πρόεδρος του ΔΣ παραμένει ο κ Σπ. Νικολάου που έχει αναλάβει ύστερα από την παραίτηση του προηγούμενου Προέδρου, ενώ  δεν θα αλλάξει και η σύσταση του Προεδρείου γενικότερα.
Επίσης θα γίνει και η εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Οικονομικής Επιτροπής & της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου για το ίδιο χρονικό διάστημα, όπου και εκεί δεν αναμένονται αλλαγές.

Αυτό που μένει να κριθεί είναι η τύχη των Αντιδημάρχων αφού πρέπει να μειωθούν κατά έναν, μαθαίνουμε ότι ο νέος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Γ. Κακούρος είναι από τους πιο πιθανούς προς αποχώρηση.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

2 thoughts on “Μάθετε ΠΡΩΤΟΙ πριν από την ψηφοφορία ποιο είναι το νέο ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων

  1. κρίμα να φύγει ο κακούρος,είναι ο μόνος που έτρεξε για το κολυμβητήριο που έχουμε τα παιδιά μας.είναι ο μόνος που μας σηκώνει κ το τηλέφωνο σε σχέση με τους άλλους ,που δεν τους βρίσκεις ποτέ.νομίζω ήταν από αυτούς που είχε την ιδέα της νεραιδοχώρας που τα παιδιά μας ενθουσιάστηκαν αυτές τις γιορτές.

  2. Ε και ποιος να φύγει? Ο Μουζάκης?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *