Λήγει τη Δευτέρα 27 Απριλίου η προθεσμία για αιτήσεις για ένταξη στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ.

0

Λήγει τη Δευτέρα 27 Απριλίου η προθεσμία για αιτήσεις για ένταξη στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

imageΠοιοι έχουν δικαίωμα υποβολής
Λήγει τη Δευτέρα 27 Απριλίου η προθεσμία για αιτήσεις για ένταξη στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ. Το πρόγραμμα αφορά στη δημιουργία 32.433 θέσεων πλήρους απασχόλησης, μέσω της πρόσληψης προσωπικού για χρονικό διάστημα πέντε μηνών στους δήμους της χώρας.

Δικαίωμα ηλεκτρονικής υποβολής έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του Ο.Α.Ε.Δ. που ανήκουν σε –τουλάχιστον- μια από τις παρακάτω κατηγορίες:

1.Εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του Ο.Α.Ε.Δ., μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών, ομοίως, είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του Ο.Α.Ε.Δ.

2.Εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του Ο.Α.Ε.Δ., μέλη μονογονεϊκών οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς.

3.Εγγεγραμμένοι ως μακροχρόνια άνεργοι στο μητρώο ανέργων του Ο.Α.Ε.Δ.

4.Άνεργοι πτυχιούχοι ΑΕΙ Πανεπιστημιακού και Τεχνολογικού τομέα εγγεγραμμένοι στο μητρώο του Ο.Α.Ε.Δ., για την κάλυψη θέσεων με βάση τα τυπικά προσόντα τους όπως αυτά αναλύονται στο Παράρτημα II της Δημόσιας Πρόσκλησης.

5.Εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ άνω των 29 ετών.

Οι αποδοχές θα κυμαίνονται από 431,75 ευρώ το μήνα (17,27 ευρώ ημερησίως για ωφελούμενους κάτω των 25 ετών), έως 495,25 ευρώ το μήνα (19,81 ευρώ ημερησίως για ωφελούμενους 25 ετών και άνω), αυξημένες κατά περίπου 5 ευρώ μηνιαίως από τις αρχικές.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *