20/04/2024

Κολωνάκι το Λουτράκι !!!

2

Κολωνάκι το Λουτράκι !!!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Που πήγε το μυαλό σας; Στην καλή κοινωνία που γέμισε την πόλη μας; Αφήστε το, αυτό είναι μια πονεμένη ιστορία.
Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά. Το Λουτράκι γέμισε κολωνάκια. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος αποφάσισε να βελτιώσει τη ζωή μας με την προμήθεια κολωνακίων τα οποία από τη στιγμή που αγοράστηκαν, κάπου θα έπρεπε να τοποθετηθούν. Έτσι ξεπετάγονται σαν τα μανιτάρια εδώ κι εκεί !  Εδώ μας “απείλησαν” ότι θα βάλουν κώνους και στην Ελ. Βενιζέλου. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο μερικοί χάρηκαν από αυτή την απόφαση, αλλά ευτυχώς για τους υπόλοιπους προς το παρόν και προς το εγγύς μέλλον η συγκεκριμένη απόφαση δεν υλοποιείται.

[slideshow]

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να σημειώσουμε το εξής:  όταν απαγορεύεται η στάθμευση σε κάποιο σημείο, λογικό κι επόμενο είναι να επιτρέπεται σε κάποιο άλλο κοντινό. Αυτό στο Λουτράκι δεν ισχύει. Ισχύει στη γειτονική  Κόρινθο όπου το πάρκινγκ βρίσκεται στο κέντρο και όποιος παρανομεί όντως δε δικαιολογείται.

Εδώ, στο Λουτράκι απλώς απαγορεύεται το παρκάρισμα και αν πεις κάτι σε κοιτάζουν σαν να είσαι τρελός που δεν έχεις οικολογική συνείδηση και κοινωνική ευαισθησία.  Οι προτάσεις που ακούστηκαν κατά καιρούς στα Δημοτικά Συμβούλια να τοποθετηθούν πινακίδες που να δείχνουν προς τα που είναι τα πάρκινγκ του Δήμου, δε θα λύσουν κάποιο πρόβλημα. Τι να το κάνεις όταν παρκάροντας το αυτοκίνητό σου χρειάζεσαι ένα άλλο για να φτάσεις στο κέντρο της πόλης; Αλλιώς κόβε κύκλους με τις ώρες μπας και βρεις καμιά θέση άδεια και στριμωχτείς.

Αυτό το πρόβλημα το αντιμετωπίζουν φυσικά μόνο οι κοινοί θνητοί για τους υπόλοιπους υπάρχει μια σοφή ρήση που λέει:
” Ο χορτάτος τον πεινασμένο δεν τον καταλαβαίνει “. Κάποιος που βρίσκει ανά πάσα στιγμή πάρκινγκ έξω από το Δημαρχείο αφού σηκωθούν οι μπάρες, φυσικό είναι να μη βλέπει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το παρκάρισμα.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

2 thoughts on “Κολωνάκι το Λουτράκι !!!

  1. Αν περπατήσεις λίγο δεν θα πάθεις και τίποτα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *