26/04/2024

Κλήσεις σε αεροσυνοδούς που κάνουν sex στον αέρα!

0

Δεν υπάρχει… Τροχαία στους αιθέρες για να κόβει κλήσεις σε όσες αεροσυνοδούς (άντρες και γυναίκες) παραβίασαν τους κανόνες που θα έπρεπε να ακολουθούν όπως επιβάλει το πρωτόκολλο του επαγγέλματός τους. Σε έρευνα που διεξήχθη στη Βρετανία και παρουσιάζει η Telegraph, στην οποία έλαβαν μέρος 718 αεροσυνοδοί ηλικίας από 18 και άνω και εργάζονται στο χώρο τα τελευταία πέντε χρόνια, έδειξε ότι το 89% έχει σπάσει τους κανόνες κατά την διάρκεια μιας πτήσης.

Όταν βέβαια ρωτήθηκαν ποιους κανόνες έχουν “σπάσει”, ένα 21% απάντησε ότι έχει κάνει σεξ με συνάδελφο κατά τη διάρκεια μιας πτήσεις και ένα 14% ότι είχαν επιδοθεί σε σεξουαλική σχέση με κάποιον επιβάτη. Το πιο κοινό ψέμα, το πιο συνηθισμένο “παράπτωμά” τους, ήταν ότι ψεύδονταν όσον αφορά την διαθεσιμότητα ενός προϊόντος – ότι δηλαδή έλεγαν ψέματα σε κάποιον επιβάτη πως δεν διαθέτουν ένα προϊόν από τον κατάλογο, μόνο και μόνο επειδή βαριούνται να ψάξουν.

Επιπλέον, παραδέχτηκαν (ένα ποσοστό της τάξεως του 54%) ότι σε πολλές περιπτώσεις έχουν δώσει ρέστα σε επιβάτες σε διαφορετικά νομίσματα με τη δικαιολογία ότι “οι περισσότεροι επιβάτες δεν ελέγχουν τα ρέστα”. Επίσης, ανέφερα ότι έχουν δεχτεί δώρα και πουρμπουάρ από επιβάτες, κάτι που δεν επιτρέπεται από τις αεροπορικές εταιρείες.

Η έρευνα έγινε από το πόρταλ Jetcost.co.uk και ρωτήθηκαν αεροσυνοδοί από Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία και Ιταλία.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *