07/05/2024

Κι άλλη Πανελλαδική εφημερίδα βγάζει επικίνδυνο το Νερό του Δήμου μας ! [ VIDEO ] Μπ.Δοσσαράς για μετρήσεις εξασθενούς χρωμίου

1

Κι άλλη Πανελλαδική εφημερίδα βγάζει επικίνδυνο το Νερό του Δήμου μας ! [ VIDEO ] Μπ.Δοσσαράς για μετρήσεις εξασθενούς χρωμίου

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1o Θέμα Νερό στον Δήμο Λουτρακίου Αγ ΘεοδώρωνΔημοσίευμα πασίγνωστης εφημερίδας πανελλαδικής διανομής, ασχολείται με το νερό στον Δήμο Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων. Αναφέρεται σε συγκέντρωση εξασθενούς χρωμίου σε δείγματα από συγκεκριμένες γεωτρήσεις με ποσοστό περιεκτικότητας εξασθενούς χρωμίου ιδιαίτερα υψηλά.

Τα διαβάζει ο αναγνώστης στη Θράκη και δεν τον απασχολεί ενδεχομένως, τα διαβάζει ο Αθηναίος και κάπου προβληματίζεται να πιει ή να μην πιει νερό την επόμενη φορά που θα έρθει ή μήπως να μην έρθει καλύτερα. Τα διαβάζουμε κι εμείς και ευχόμαστε να πρόκειται για συμφέροντα που κρύβονται, για εκβιασμούς που γίνονται, οτιδήποτε αλλά όχι ο κίνδυνος της φρικτής αρρώστιας από την οποία δεν ξέρουν οι κάτοικοι πως να προστατευθούν.

Κι αν βασιζόμασταν μόνο σε αυτό ή σε άλλα δημοσιεύματα δεν θα αγχωνόμασταν και τόσο, αλλά όταν ακούμε ιστορίες για αύξηση κρουσμάτων, όταν από επίσημα χείλη του Προέδρου της ΔΕΥΑ κ Δοσσαρά ακούμε να αναγνωρίζεται ως πραγματικό το γεγονός ότι οι μετρήσεις υδρογεωλογικής μελέτης το 2003 βγάζουν το νερό στο Σχίνο επικίνδυνο τότε αναρωτιόμαστε.: Πόσο κοντά είναι η αλήθεια; Πρόκειται κι εδώ για άλλου είδους συμφέροντα ή διαφορές ίσως πολιτικού ίσως προσωπικού χαρακτήρα; Ή μήπως…; Μακάρι να είναι το πρώτο.

Αν ο Διευθυντής της εταιρείας είναι σύμφωνα με τον κ Δοσσαρά αιχμάλωτος του Δημάρχου και γι’ αυτό αναγκάζεται να κάνει αντλήσεις από υδροφόρο του Σχίνου και ο ίδιος κ Δοσσαράς μιλάει με απόλυτη ελευθερία τότε δεν έχουμε παρά να πιστέψουμε τον κ Δοσσαρά που συνεπώς λέει την αλήθεια.

Δείτε το video

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=LMPI_U2qxg0]

Είναι λεπτό το θέμα του νερού, είναι λεπτό το άλλο θέμα που θα μας μαλώσουν αν το αναφέρουμε, είναι λεπτό το θέμα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, αφού είναι λεπτά αυτά τα ζητήματα βγάλτε άκρη οι αρμόδιοι στο παρασκήνιο, χωρίς θεατρινισμούς και ξεκατινιάσματα, αλλά δώστε λύσεις αν μπορείτε.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “Κι άλλη Πανελλαδική εφημερίδα βγάζει επικίνδυνο το Νερό του Δήμου μας ! [ VIDEO ] Μπ.Δοσσαράς για μετρήσεις εξασθενούς χρωμίου

  1. αυτο ειναι λασπολογια χωρις ορια ντροπη σε οσους το διαδιδουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *