17/05/2024

Καυγάς μεγατόνων ο Παύλου δήλωσε ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ με εντονότατο τρόπο φωνάζοντας ότι “ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ” !

2

Καυγάς μεγατόνων ο Παύλου δήλωσε ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ με εντονότατο τρόπο φωνάζοντας ότι “ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ” !

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Συγνώμη που σας χαλάμε το μυθιστόρημα, αλλά σας λέμε απ’ ευθείας το τέλος.
Ο Παύλου τα σπασε με τον Δήμαρχο. Αφού έθεσε μια σειρά από ερωτήματα στον Δήμαρχο τα οποία εκείνος δεν τα απάντησε σκοπίμως. Στο τέλος ακολούθησε έκρηξη μεγατόνων !! Και αυτό είναι μια ήπια διατύπωση.

Ο Παύλου ξεκάθαρα δήλωσε με βροντερή φωνή ότι πλέον θα είναι απέναντι από τον Δήμαρχο ενώ παραδέχτηκε ότι τόσον καιρό ήταν στο πλευρό του.

Το ξέσπασμα δεν ήταν τυχαίο, έμοιαζε ή με εμπαιγμό ή με  εσκεμμένη στωική στάση η επιμονή του Παύλου να πάρει απαντήσεις σε ερωτήματα που έχουν σχέση με την λειτουργία του κολυμβητηρίου και η επιμονή του Δημάρχου να μην τις δίνει.

Ο κος Παύλου έθεσε συγκεκριμένα ερωτήματα:
Ποιος έδωσε την εντολή να λειτουργήσει το κολυμβητήριο. Αυτό απαντήθηκε,ο Δήμαρχος δήλωσε ότι το έκανε ο ίδιος (ο Δήμαρχος)
Πως λειτουργεί χωρίς άδεια; Προϋπόθεση της οποίας είναι και η άδεια από το υγειονομικό. Αυτό έμεινε αναπάντητο

Και τι θα πει ότι μπήκαν οι φορείς και οι δημότες και το άνοιξαν; Τι είναι τσαντίρι το κολυμβητήριο  να μπαίνει όποιος θέλει;

Αυτά εν ολίγοις. Σε λίγο μόνο εδώ το video της μεγάλης διαμάχης!

Και σταδιακά όλο το Δημοτικό Συμβούλιο που σήμερα ήταν εκρηκτικό!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

2 thoughts on “Καυγάς μεγατόνων ο Παύλου δήλωσε ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ με εντονότατο τρόπο φωνάζοντας ότι “ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ” !

  1. ΤΙ ΈΓΙΝΕ ΠΌΤΕ ΘΑ ΑΝΕΒΆΣΕΤΕ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ?

  2. σε λιγάκι θα είναι δημοσιευμένο, λίγη υπομονή…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *