Καταψηφίστηκε καταστροφικά ο Προϋπολογισμός του Δημ. Λιμενικού Ταμείου! 2 παραιτήσεις μελών!

3

Καταψηφίστηκε καταστροφικά ο Προϋπολογισμός του Δημ. Λιμενικού Ταμείου! 2 παραιτήσεις μελών!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Προϋπολογισμός Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου ΠεραχώραςΦαντασμαγορική συνεδρίαση με 1η Αποχώρηση – Παραίτηση του κου Μούτσου από την αρχή κιόλας του Συμβουλίου όπου ο κ Μούτσος πρότεινε την αναβολή της συνεδρίασης λόγω της έκτασης που πήρε το ζήτημα της αποπομπής του Προέδρου και λόγω του τελευταίου έκτακτου δημοτικού συμβουλίου. Η πρόταση δεν πέρασε αφού υπέρ της αναβολής ψήφισε ο ίδιος, η κα Κούτμου και ο κ Μανδηλάρης. Έτσι υλοποίησε την απειλή παραίτησης που προέβαλλε, θα λέγαμε εκβιαστικά από ηθικής πλευράς, γιατί από νομικής δικαίωμά του. Η δεύτερη παραίτηση σημειώθηκε αντίθετα στη λήξη της ψηφοφορίας όπου αναπληρωματικό μέλος θεώρησε ότι δε θέλει να συμμετάσχει σε πολιτικά παιγνίδια, θυμόμαστε που το είχε ξανατονίσει και σε παλαιότερο συμβούλιο ότι ήρθε αποκλειστικά για να προσφέρει.

Καταψηφίστηκε καταστροφικά ο Προϋπολογισμός του Δημ. Λιμενικού Ταμείου. Δεν μιλάμε για παταγώδη αποτυχία γιατί το θετικό της ιστορίας ήταν ότι έγινε διεξοδική συζήτηση άρθρο – άρθρο του Προϋπολογισμού και η κα Κούτμου προσπάθησε να βοηθήσει με την εμπειρία της τη διαδικασία. Θα μπορούσε να το κάνει και η κα Στάμου, αλλά καταλαβαίνετε ότι η αξιοπρέπειά της δεν της το επέτρεπε. Η κα Λέζου εμφανώς επηρεασμένη έθετε ερωτήματα και έβρισκε απέναντί της κυρίως τον κ Γκιώνη (τον γνωστό τέως Δήμαρχο) που ήρθε να βοηθήσει. Την κατάσταση; Το Προεδρείο; Τον λογιστή που τα έβρισκε σκούρα; Τον λογιστή ίσως, που σε κάποια φάση έκαψε τον Πρόεδρο θέλοντας να καλύψει την πάρτη του και είπε ότι αυτό που ήρθε ως προϋπολογισμός δεν ήταν ακριβώς ολοκληρωμένο και το έδωσε στον Πρόεδρο για να συζητηθεί και όχι για να ψηφιστεί. Τα φώτα του (μεταφορικά) έδωσε και ο Αντιδήμαρχος κ Γ. Δέδες συμπληρώνοντας όπου θεωρούσε ότι χρειαζόταν να παρέμβει.

Ένα συγκεκριμένο μέλος του συμβουλίου, ο κ Βουγιούκαλος, πήρε τον λόγο από την αρχή και δεν άφησε τον Πρόεδρο σε χλωρό κλαρί. Οι παρατηρήσεις του εκτείνονταν από απολύτως δικαιολογημένες μέχρι ενοχλητικά σχολαστικά υποθετικές, όπως για την τράπεζα στην οποία ανοίχτηκε ο λογαριασμός, γιατί ήταν η Πειραιώς και ευτυχώς που δεν ήταν η Κύπρου, γιατί αν ήταν….(κι αν η γιαγιά μου….).

Λογική παρατήρηση της κας Στάμου η οποία είπε: “Δεν είμαστε σε πρόβα τζενεράλε” απευθυνόμενη στον λογιστή που όπως μπορείτε να δείτε στο video που θα ανεβάσουμε ερχόταν αρκετές φορές σε αμηχανία για να μην πούμε σε αδυναμία να δώσει απαντήσεις .

Τελικά μάθαμε πράγματα για το πως ψηφίζεται ο Προϋπολογισμός δεν καταλάβαμε όμως πότε είναι υποθετικός και στο περίπου και πότε πρέπει να αντιμετωπιστεί σαν προσχέδιο κινήσεων και οραμάτων.

Εκτενής συζήτηση έγινε και για το ποσό των 200 χιλιάδων ευρώ που προβλεπόταν σύμφωνα με τον προτεινόμενο προϋπολογισμό για μελέτες χωρίς να διευκρινίζεται το όραμα, όπως εκφράστηκε η κ Κούτμου που ανησυχώντας μην τυχόν παρεξηγηθεί η πρόθεση του ΝΠ σε αντιπαράθεση με την μελέτη Ιταλικού Πανεπιστημίου, αποφάσισε να μην ψηφίσει τα έξοδα, παρά μόνο τα έσοδα του Νομικού Προσώπου προκειμένου να μπορεί το ΝΠΔΔ να εισπράττει.

Δείτε σε λίγο το video

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

3 thoughts on “Καταψηφίστηκε καταστροφικά ο Προϋπολογισμός του Δημ. Λιμενικού Ταμείου! 2 παραιτήσεις μελών!

  1. SKATA TA KANATE ! KAMIA SOVAROTHTA 8ELETE NA MAZEPSETE KAI TELI 8A PARETE TA A@@@@@A SAS

  2. Στημένα και προμελετημένα πράγματα.

  3. Μπράβο πρόεδρε που τους άφησες να εκδηλώσουν όλο το υπόγειο της διαδρομής τους και την σκοπιμότητα που υπηρέτησαν απόψε στη συνεδρίαση του ΔΣ , όλα τα κατευθυνόμενα από τον Δήμαρχο μέλη.Ενώ μπορούσες θεσμικά να κάνεις λεπτομερή ενημέρωση για όλα που συνέβησαν και εκρεμούν ακόμη στο δημοτικό συμβούλιο, στα μέλη του ΔΣ [εξαιρούνται οι κατήγοροι σου ΣΤΑΜΟΥ-ΛΕΖΟΥ] και στη συνέχεια να αναβάλλεις-αποχωρώντας[λόγω της εκρεμότητας αποπομπής σου], προτίμησες να καθίσεις και να κάνεις το ΔΣ[ενημέρωσης], όπως αξίζει σε ένα θεσμικό Πρόεδρο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *