20/04/2024

Καταγγελία αναγνώστη για τα ΚΕΠ Λουτρακίου. Πρόταση να μετονομαστούν σε ΚΜΕΠ

5

Καταγγελία αναγνώστη για τα ΚΕΠ Λουτρακίου. Πρόταση να μετονομαστούν σε ΚΜΕΠ

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΕΠ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΚΜΕΠ ΛΟΓΩ ΜΗ ΕΞΥΠ” Είμαι τουρίστας που ήρθα να εξυπηρετηθώ στα ΚΕΠ του Λουτρακίου και δεν μπόρεσα να κάνω την δουλειά μου. Και αυτό συνέβη επειδή ενώ σε όλη τη χώρα τα ΚΕΠ κλείνουν στις 19:00 στο Λουτράκι στις 14:00 είχαν κλείσει και μου είπαν ότι δεν μπορούν να με εξυπηρετήσουν. Ο λόγος; Αν είναι ποτέ δυνατόν! Επειδή οι υπάλληλοι έχουν άδεια.

Το κράτος πολλαπλασιάζει τις ώρες των δημοσίων υπαλλήλων για να βοηθήσει τους πολίτες να προλάβουν τις υποχρεώσεις τους και εδώ παίρνουν άδεια απ’ τη σημαία οι υπάλληλοι;

Ξέρω ότι τα ΚΕΠ έγιναν για να εξυπηρετούν τους πολίτες αφού κλείσουν οι υπόλοιπες δημόσιες υπηρεσίες. Εδώ συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο ενώ οι υπηρεσίες λειτουργούν ως τις 14:30, τα ΚΕΠ είχαν κλείσει. Περιττό να μιλήσουμε για τα ΚΕΠ στην Αθήνα που όπως μπορείτε να βρείτε στο ίντερνετ
Στο Δήμο Αθηναίων λειτουργούν εννέα (9) Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ). Το ωράριο λειτουργίας των ΚΕΠ είναι καθημερινά 8:00 – 20:00 και Σάββατο 8:00 – 14:00.

Δεν ξαναπατάω στο απολίτιστο Λουτράκι σας! ”

Κατόπιν τούτου και προκειμένου στο εξής να αποφεύγονται τέτοιου είδους παρεξηγήσεις το tvtv προτείνει να μετονομαστούν τα ΚΕΠ (Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών) Λουτρακίου σε ΚΜΕΠ (Κέντρο Μη Εξυπηρέτησης Πολιτών). Έτσι θα υπάρχει σαφήνεια από την αρχή και ο κάθε πολίτης θα γνωρίζει εξ’ αρχής ότι δεν πρόκειται να εξυπηρετηθεί.
Το προσαρμοσμένο λογότυπο δώρο από εμάς.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

5 thoughts on “Καταγγελία αναγνώστη για τα ΚΕΠ Λουτρακίου. Πρόταση να μετονομαστούν σε ΚΜΕΠ

  1. Έψαξα στην ιστοσελίδα του Δήμου αλλά δεν λέει τίποτα εκεί για τις ώρες λειτουργίας των ΚΕΠ

  2. oti exei mono treis ipallilous to ΚΕπ to gnwrizete?kai kati epipleon….edw einai loytraki kirie oxi athina!kai kati akoma….gia na anaferesai stin simaia kati tha xereis perissotero…kalo to paixnidaki sou!!!!

  3. τα παραπονα σου στο δημαρχο.
    Του κοσμου τους υπαλληλους πηραν στο δημο,αλλα στο κεπ δεν πηραν ουτε εναν.
    Ξερεις που βρισκεται το δημαρχειο ρωτα λοιπον τον δημαρχο
    αλλα τετοιους τουριστες δεν θελουμε στο δημο μας.θελουμε τουριστες που μας αγαπουν

  4. ΟΥΤΕ στην Αθηνα λειτουργουν ΟΛΑ τα ΚΕΠ μεχρι τις 7…Πρωτα να μαθει ΑΚΡΙΒΩΣ και μετα να ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ανθρωπους και τοπους…και επειδη εγω μοιραζομαι μεταξυ Αθηνας-Λουτρακιου και αγαπω το Λουτρακι, δεν ανεχομαι να παρουσιαζεται η αφιλοξενη Αθηνα σαν παραδεισος και το φιλοξενο Λουτρακι απολιτιστο…Ας ΜΗΝ ξαναπατησει λοιπον το ποδι του στο Λουτρακι ΜΑΣ, δεν θελουμε κι εμεις ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥΣ, ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΥΣ και απλα…”πρωτευουσιανους” στην ομορφη πολη μας!!! Υ.Γ. Και ο κυριος που ηρθε τουριστας ηταν σε αδεια, οι υπαλληλοι του ΚΕΠ δηλαδη ΔΕΝ δικαιουντουσαν αδεια…?? ή μηπως οι Λουτρακιωτες ΔΕΝ εχουν τα ιδια προνομια…???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *