27/04/2024

Καλά τα νέα για τον Σουμάχερ

0

Ευχάριστα τα νέα για τον Σουμάχερ

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

9629166439680361126Εδώ και ένα διάστημα δεν είχαμε ακούσει τίποτα για την εξέλιξη της πορείας του Μίκαελ Σουμάχερ, που ακόμα παλεύει για να ξαναβρεί τον παλιό του εαυτό μετά το ατύχημα που είχε στις γαλλικές Άλπεις, στις 29 Δεκεμβρίου του 2013.

Η μάνατζερ του πρώην πιλότου, Sabine Kehm, εμφανίστηκε όμως για να μεταφέρει τα ευχάριστα νέα για την κατάστασή του. Τη δήλωση πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε για λογαριασμό της εταιρείας ρολογιών, η οποία είναι χορηγός τού επτά φορές παγκοσμίου πρωταθλητή.

“Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι ο Σουμάχερ σημειώνει πρόοδο. Και το λέω πλέον αυτό λαμβάνοντας πάντα υπόψη μου τη σοβαρότητα του τραυματισμού που είχε στο κεφάλι. Η βελτίωση είναι αργή, αλλά υπάρχει. Θα χρειαστεί πολύς χρόνος ακόμα. Θα είναι μια μακροχρόνια μάχη για εκείνον και όσους βρίσκονται δίπλα του”, είπε η Kehm σύμφωνα με την γερμανική Bild.

Σύμφωνα τώρα με δημοσίευμα του περιοδικού Paris Match, οι θεράποντες γιατροί που βρίσκονται στο πλευρό του, είναι αρκετά αισιόδοξοι. Ένας εξ αυτών μάλιστα είπε: “Φαίνεται να έχει χάσει μόνο αρκετά κιλά. Έχουμε να κάνουμε με έναν μεγάλο πρωταθλητή σε επίπεδο συγκέντρωσης και απομνημόνευσης. Αυτό μεταφράζεται σήμερα σε επιθυμία και είναι εντυπωσιακό να το βλέπει κανείς”.

Πιο αισιόδοξα νέα μετέφερε ένας πρώην γνωστός συναθλητής του, το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό, ο οποίος σύμφωνα με την ίδια πηγή είπε πως “φαίνεται ότι ο Μίκαελ δεν έχει παραλύσει, δεν έχει χάσει την κινητικότητά του. Δεν θα είναι ανάπηρος σε καροτσάκι, αλλά πρέπει  να μείνουμε επιφυλακτικοί. Τώρα το πόσο θα πάρει αυτό, κανείς δεν γνωρίζει. Ο Μίκαελ ήταν πάντα εκτός πλαισίου, γιατί να μην είναι για ακόμα μια φορά;”.

Το ίδιο δημοσίευμα έκανε λόγο και για ένα ρομπότ, το οποίο θα βοηθήσει τον Σουμάχερ στη δύσκολη φάση της αποκατάστασης. Θα τον κρατά σε όρθια θέση και θα ξυπνά το σώμα και τα άκρα του, κάνοντας κινήσεις που ο ίδιος ακόμα δεν μπορεί.

Το τελευταίο διάστημα δημοσιεύματα θέλουν την Κορίνα Σουμάχερ να ασχολείται με τις επιχειρήσεις του πρώην πιλότου. Χωρίς να φεύγει ποτέ όμως από το πλευρό του
Το τελευταίο διάστημα δημοσιεύματα θέλουν την Κορίνα Σουμάχερ να ασχολείται με τις επιχειρήσεις του πρώην πιλότου. Χωρίς να φεύγει ποτέ όμως από το πλευρό του

Την ίδια στιγμή, το γερμανικό περιοδικό Bunte υποστηρίζει πως η σύζυγός του, Κορίνα, που βρίσκεται πάντα στο πλευρό του, έχει ξεκινήσει να ασχολείται και με τις επιχειρήσεις του Μίκαελ, αφού ο ίδιος δεν μπορεί ακόμα ούτε να κινηθεί ούτε και να μιλήσει.

“Όταν κατάλαβε πως ο Σούμι μπορεί να μην επιστρέψει απόλυτα ποτέ, η Κορίνα έπρεπε να αποδεχθεί τη νέα της ζωή. Έπρεπε να ενεργήσει. Ανέλαβε τη δουλειά και τη δύναμη που έχει ο σύζυγός της, σαν διάδοχός του. Τώρα από σύζυγος έχει γίνει επικεφαλής μιας εταιρείας πολλών εκατομμυρίων”.

Ο θρύλος της Formula 1 πάντως συνεχίζει τη διαδικασία της αποκατάστασής του, που θα πάρει αρκετό χρόνο ακόμα, όπως είπε και η μάνατζέρ του και όλες οι άλλες πηγές. Το ευχάριστο είναι πως τα σημάδια μέχρι στιγμής είναι θετικά και όλα δείχνουν να πηγαίνουν προς το καλύτερο. Και το μόνο σίγουρο είναι πως ο Σουμάχερ ήταν πάντοτε μαχητής και ποτέ δεν τα παρατούσε.

Πηγή: pathfinder.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *