16/04/2024

Κακόγουστη ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ το λευκό ΠΙΑΝΟ με ουρά στην Ειδομένη !

0

Το άρθρο απευθύνεται σε απροκατάληπτους ανθρώπους χωρίς παρωπίδες

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Νεαρή πρόσφυγας έπαιξε πιάνο στην Ειδομένη, η είδηση που συγκίνησε τον κοσμάκη και διαδόθηκε αστραπιαία, επίκληση στο συναίσθημα, όχι στη λογική. Γιατί η λογική αντιστέκεται στο να καταλάβει ποια η αναγκαιότητα να κουβαλήσει κάποιος λευκό πιάνο με ουρά στην Ειδομένη. Τους λυπάμαι ειλικρινά τους ανθρώπους που υπομένουν τα πάνδεινα, που είτε φτωχοί είτε πολύ πλούσιοι πέφτουν σε αυτό το παιγνιδάκι που στήθηκε με πρόσχημα την ανθρωπιά και με σκοπό όπως πάντα το χρήμα. Παρότι εκτιμώ την τέχνη και ειδικότερα τη μουσική όταν άκουγα την είδηση ήρθε στο μυαλό μου ο πίνακας που κατατάσσει τις ανάγκες των ανθρώπων σε μια πυραμίδα, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω προέχουν οι ανάγκες επιβίωσης και η ασφάλεια και μετά ακολουθούν τα σημαντικά μεν αλλά δευτερεύοντα. Πιστεύετε ότι σε έναν πλημμυρισμένο λασπότοπο με ανθρώπους που τρέφονται από συσσίτια, δεν προστατεύονται από την καταρρακτώδη βροχή, αγωνιούν για το μέλλον τους κι όπως μαθαίνουμε κινδυνεύουν από ηπατίτιδα, αυτή η νεαρή κοπέλα είχε την τόσο αυθόρμητη ανάγκη να εκφραστεί μέσα από τη μουσική; Και καλά ας το δεχτούμε, το ερώτημα είναι γιατί έπρεπε να παίξει σε ένα πιάνο με ουρά που μεταφέρεται δύσκολα; Και γιατί το πιάνο έπρεπε να είναι λευκό; Μήπως για να κάνει κραυγαλέα αντίθεση με το όλο τοπίο; Μήπως για να εκμεταλλευτεί ουσιαστικά ο εμπνευστής της ιδέας την κατάντια στην οποία περιέπεσε η κοπέλα και οι λοιποί μετανάστες; ΕΜΠΟΡΙΚΟ και χυδαία ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ το εγχείρημα με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοσμάκη και τη συνέχιση της ανεξέλεγκτης εισροής λαθρομεταναστών που έχουν αποτελέσει έναν από τους πιο προσοδοφόρους τρόπους γρήγορου πλουτισμού για τις ΜΚΟ.  Το παράκανε όμως ο καλλιτέχνης, ξεπερνώντας το μέτρο της υπερβολής.

Τέλος θα ήθελα να εξηγήσω γιατί μιλάω για λαθρομετανάστες και όχι για πρόσφυγες. Παραθέτω το πρώτο σε αναζητήσεις άρθρο που βρήκα ψάχνοντας τη διαφορά ανάμεσα σε λαθρμετανάστες και πρόσφυγες:

Είναι λαθρομετανάστες και ΟΧΙ πρόσφυγες

Τους τελευταίους μήνες έχει αυξηθεί κατά πολύ ο πληθυσμός των αλλοδαπών που με κάθε μέσο εισέρχονται στην Ελλάδα, όχι από τις καθορισμένες και ελεγχόμενες συνοριακές διαβάσεις αλλά παράνομα, διασχίζοντας τα χερσαία και θαλάσσια σύνορά μας από σημεία που δεν ελέγχονται. Ο χαρακτηρισμός όλων αυτών, μέχρι πριν λίγα χρόνια, ήταν “λαθρομετανάστες”.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο εδώ.

pyramis

 

Πηγή: Loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *