25/04/2024

Κάγκελα για την Άνγκελα. Δείτε ποιοί δρόμοι και σταθμοί του μετρό κλείενουν

1

Κάγκελα για την Άνγκελα, σε φρούριο θα μετατραπεί η Αθήνα

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Σε φρούριο θα μετατραπεί το απόγευμα η Αθήνα για την άφιξη της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελας Μέρκελ  με φόντο την πρώτη έξοδο της Ελλάδας στις αγορές μετά την υπαγωγή στο Μνημόνιο.

Η γερμανίδα καγεκλάριος που έρχεται για δεύτερη φορά στην Ελλάδα μετά το ξέσπασμα της κρίσης,θα κάνει ταξίδι-αστραπή αφού θα παραμείνει στη χώρα μας για λίγες ώρες.

Κάγκελα ΠΑΝΤΟΥ για την επίσκεψη της Μέρκελ: ΔΕΙΤΕ ποιοι δρόμοι και σταθμοί του μετρό κλείνουνΚαι αυτό στον απόηχο της χθεσινής τρομοκρατικής επίθεσης στην «καρδιά» της Αθήνας με την έκρηξη του παγιδευμένου ΙΧ στην οδό Αμερικής.

Όπως είναι φυσικό, τα μέτρα ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ θα είναι δρακόντεια, ενώ στο πόδι θα βρίσκονται 6.000 αστυνομικοί.

Παράλληλα, με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. θα κλείσουν για κάποιες ώρες και ορισμένοι σταθμοί του μετρό. Στις 13.30 θα κλείσουν οι σταθμοί Ευαγγελισμός και Μέγαρο Μουσικής, ενώ στις 18.00 θα κλείσουν οι σταθμοί Σύνταγμα και Ακρόπολη.

Όπως είχε γίνει και πέρυσι από τους δρόμους που θα περάσει η αυτοκινητοπομπή της Άνγκελας Μέρκελ, όχι απλώς δεν θα κινούνται άλλα οχήματα, αλλά θα έχει απαγορευθεί η στάση και η στάθμευση.

Ακόμα ελικόπτερα θα σαρώνουν την πομπή από αέρος και ελεύθεροι σκοπευτές θα βρίσκονται σε ταράτσες κτιρίων.

Η Αστυνομία έδωσε εντολή να απαγορευθούν οι πορείες και οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

Ανακοινώθηκε ότι με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, δεν επιτρέπονται, λόγω της επίσημης επίσκεψης στη Χώρα μας της Καγκελαρίου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας και για λόγους δημόσιας ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής, κατά το χρονικό διάστημα από 11:30’ ώρα της Παρασκευής 11 Απριλίου 2014 μέχρι και τις 21:30’ ώρα της ιδίας μέρας, οι υπαίθριες συγκεντρώσεις ή πορείες στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς – λεωφόρους:

Αμερικής (από τη συμβολή της με την οδό Σταδίου) – συνέχεια Λυκαβηττού – δεξιά Αναγνωστοπούλου – αριστερά Πατριάρχου Ιωακείμ – αριστερά Μαρασλή – δεξιά Δεινοκράτους – αριστερά Αριστοδήμου – δεξιά Αθηναίων Εφήβων – αριστερά Κόνιαρη – δεξιά Τσόχα – αριστερά Δ. Σούτσου – συνέχεια Πανόρμου – αριστερά Κηφισίας – δεξιά Κατεχάκη – αριστερά Καπετάν Χρονά – δεξιά Βλαχάκη – δεξιά Μεσογείων – αριστερά Μιχαλακοπούλου – αριστερά Διονυσίου Αιγηνίτου – αριστερά Κρατερού – δεξιά Αλκαίου – δεξιά Ούλωφ Πάλμε – δεξιά Ευφρονίου – αριστερά Σπ. Μερκούρη – δεξιά Ευτυχίδου – Πλατεία Πλαστήρα – Αρχιμήδους – δεξιά Μάρκου Μουσούρου – αριστερά Αρδηττού – συνέχεια Καλλιρρόης – δεξιά Δράκου – αριστερά Μουσών – συνέχεια Παναιτωλίου – Αρακύνθου – Στησικλέους – δεξιά Ακάμαντος – αριστερά Αποστόλου Παύλου – δεξιά Ερμού – αριστερά Αθηνάς – δεξιά Βορρέου – αριστερά Αιόλου – δεξιά Κολοκοτρώνη – Αμερικής, συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής, στο τμήμα της Αττικής Οδού από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» έως τον κόμβο της Περιφερειακής Υμηττού με τη Λ. Κατεχάκη, στο τμήμα της Λ. Κατεχάκη από την έξοδο της Περιφερειακής Υμηττού έως τη συμβολή της με τη Λ. Μεσογείων και σε βάθος ακτίνας εκατό -100- μέτρων, ένθεν και ένθεν προαναφερόμενων τμημάτων οδών (Αττική Οδός – Λ. Κατεχάκη), ως και επί των γεφυρών, ανισόπεδων κόμβων, διαβάσεων που υφίστανται κατά μήκος αυτών, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή τοπικής αρμοδιότητας Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.

Το πρόγραμμα της Μέρκελ

Η κυρία Μέρκελ αναμένεται να εξάρει τις προσπάθειες της κυβέρνησης και τις θυσίες του ελληνικού λαού, επιμένοντας στην ανάγκη συνέχισης των μεταρρυθμίσεων, αλλά και να ανακοινώσει λεπτομέρειες περί του ελληνογερμανικού επενδυτικού ταμείου.

Η καγκελάριος της Γερμανίας αναμένεται να προβάλει την εξέλιξη της ελληνικής οικονομίας ως απόδειξη της επιτυχίας της γερμανικής εμπνεύσεως πολιτικής δημοσιονομικής σταθερότητας που εφαρμόζεται όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά γενικότερα στην ΕΕ και κυρίως στον ευρωπαϊκό νότο -με το βλέμμα όχι μόνο στην εικόνα της σε όλη την Ευρώπη, αλλά και στον περιορισμό της δυναμικής του ευρωσκεπτικιστικού AfD εντός Γερμανίας εν όψει των ευρωεκλογών.

Το επίσημο πρόγραμμά της ξεκινά στις 15:15, με την παρουσία της μαζί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά σε φόρουμ για νέους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε καινοτόμους τομείς.

Ακολούθως, στις 16:20 η κ. Μέρκελ και ο πρωθυπουργός θα συναντηθούν με εκπροσώπους θεσμικών φορέων και εκπροσώπους μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Στις 17:30 η κ. Μέρκελ θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου για την επίσημη συνάντηση με τον πρωθυπουργό και στην συνέχεια θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των ελληνικών και ξένων ΜΜΕ.

Πηγή: star.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “Κάγκελα για την Άνγκελα. Δείτε ποιοί δρόμοι και σταθμοί του μετρό κλείενουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *