25/04/2024

Θεωρία για την εξαφάνισή του Boeing των Μαλαισιανών αερογραμμών

0

Θεωρία για την εξαφάνισή του Boeing των Μαλαισιανών αερογραμμών

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

foititis2.jpgΈνας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ θα αναδειχθεί στο πρόσωπο των ημερών, αφού ανέπτυξε μια θεωρία που μπορεί τελικά να δώσει λύση στο μυστήριο με την εξαφάνιση του Boeing 777 των Μαλαισιανών αερογραμμών.

Ο Andrew Aude, ο οποίος σπουδάζει επιστήμη των υπολογιστών και θέλει να ειδικευτεί στην Αεροδιαστημική,υποστηρίζει ότι είναι πολύ πιθανό να υπήρξε σταδιακή αποσυμπίεση στην καμπίνα του αεροσκάφους με αποτέλεσμα οι επιβάτες και το πλήρωμα να έπαθαν ασφυξία χωρίς καν να το καταλάβουν.

Ο νεαρός φοιτητής τόνισε ότι μπορεί να υπήρξε μια ρωγμή στην άτρακτο του αεροσκάφους, με συνέπεια να απενεργοποιηθούν όλα ή ορισμένα από τα συστήματα δορυφορικής επικοινωνίας και ραντάρ κι έτσι να επηρεαστεί και το στίγμα που έστελνε ο πιλότος στον πύργο ελέγχου.

«Μπορεί να υπήρξε σταδιακή αποσυμπίεση της καμπίνας ή αυτό να συνέβη εντελώς ξαφνικά, με αποτέλεσμα το πλήρωμα να χάσει τις αισθήσεις του και να μην μπορέσει να αντιδράσει», είπε ο Andrew, του οποίου ο πατέρας είναι πιλότος.

 

Ο 20χρονος βασίζει τη θεωρία του στο γεγονός ότι ο συγκεκριμένος τύπος αεροσκάφους έχει εμφανίσει και στο παρελθόν περιστατικά αποσυμπίεσης και ότι οι επιβάτες μπορούν να βάλουν τις μάσκες οξυγόνου μόνο όταν βρίσκονται στα 13.500 πόδια υψόμετρο.

Το θρίλερ πάντως με το Boeing «φάντασμα» συνεχίζεται για έκτη μέρα, με τις αρχές να δηλώνουν πλήρη άγνοια για το πού μπορεί να βρίσκονται τα συντρίμμια του.

Πηγή: Star.gr
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *