01/05/2024

Θεματικό πάρκο του sex.Δείτε τα υπέροχα γλυπτά που πραγματικά δημιουργούν συναισθήματα

0

Θεματικό πάρκο του sex.Δείτε τα υπέροχα γλυπτά που πραγματικά δημιουργούν συναισθήματα

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

01 1011 parksx rΚάθε φορά που πάμε ένα ταξίδι βρίσκουμε χρόνο να επισκεφτούμε μουσεία ή θεματικά πάρκα. Κι όταν ακούς θεματικό πάρκο, το μυαλό σου κατά 90% (κι αν είσαι κάτω των 15, κατά 100%) πάει στη Disneyland. Άντε, για τους πιο ενημερωμένους και στα αντίστοιχα του Harry Potter και του Charles Dickens που δημιουργήθηκαν πρόσφατα.

Υπάρχει, όμως, και ένα theme park που δεν μοιάζει με κανένα από όσα μπορούμε να φανταστούμε. Το έφτιαξαν οι φίλοι μας οι Νοτιοκορεάτες, λέγεται “Love Land” και απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε ενήλικες!

Και γιατί αυτό; Διότι, όπως ίσως μπορείτε να καταλάβετε και από το όνομά του, πρόκειται για ένα πάρκο εξ ολοκλήρου αφιερωμένο στο σεξ! Το Love Land βρίσκεται στο νησάκι Cheju της Νότιας Κορέας, και είναι γεμάτο τεράστια  γλυπτά που θα έκαναν, ακόμη και τους φανατικότερους οπαδούς του Κάμα Σούτρα να κοκκινίσουν.

Δείτε παρακάτω τα υπέροχα !!!  γλυπτά 

02 1011 parksx

03 1011 parksx

Αγάλματα υπερμεγέθη που βρίσκονται σε κάθε είδους προκλητική σεξουαλική και μη στάση, και ερεθίζουν εκτός από το μάτι και τη φαντασία των επισκεπτών του πάρκου, καλούν τον κόσμο να τα ανακαλύψουν και να δώσουν ανάλογες ιδέες… Όσο για τα κίνητρα δημιουργίας του πάρκου;

04 1011 parksx

05 1011 parksx

06 1011 parksx

Οι υπεύθυνοι λένε ότι σκοπός τους είναι να αποτίσουν φόρο τιμής στο σεξ και τον έρωτα, καθώς και να απενοχοποιήσουν τα σχετικά ταμπού, επιδιώκοντας να προκαλέσουν και να προβληματίσουν τον επισκέπτη. Παράλληλα, θέλουν και να τον τέρψουν βέβαια, κάτι που προφανώς καταφέρνουν και με το παραπάνω.

07 1011 parksx

08 1011 parksx

09 1011 parksx

10 1011 parksx

Οι λάτρεις λοιπόν του σεξ και των προχωρημένων προτάσεων γενικότερα (με όλη τη σημασία της λέξης), κλείστε ένα εισιτηριάκι προς Άπω Ανατολή μεριά, και περιηγηθείτε στο Love Land. Κάτι μου λέει ότι η βόλτα θα σας αποζημιώσει…

11 1011 parksx

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *