08/05/2024

Θα γυριστεί στην Πελοπόννησο το Sex and the City 3; Να περάσει κι απ’ το Λουτράκι κ Κακούρο

1

Θα γυριστεί στην Πελοπόννησο το Sex and the City 3; Να περάσει κι απ’ το Λουτράκι κ Κακούρο

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Φημολογείται ότι σκέφτονται να γυρίσουν την τρίτη συνέχεια της ταινίας στη Μεσσηνία.

Να περάσει κι απ’ το Λουτράκι κ Κακούρο, κάντε μια προσπάθεια να έρθετε σε επαφή με την παραγωγή, όχι μονο διαφήμιση διαδικτυακά σε αμφιβόλλου απόδοσης μέσα, όχι μόνο star channel με 400 ευρουλάκια το γύρισμα, αν μπορείτε κάντε κάτι το πραγματικά δυνατό διαφημιστικά και μάλιστα χωρίς κόστος. Τι τις έχουμε τις επαφές με την Περιφέρεια, μόνο για να στηρίζουμε προγράμματα;

Πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν την τρίτη και τελική συνέχεια της ταινίας Sex and the City να γυρίζεται στην Ελλάδα, είτε το Σεπτέμβριο του 2014, είτε το Μάιο του 2015. Μάλιστα λέγεται ότι τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στον αγαπημένο προορισμό του ζεύγους Beckham, μέρος όπου έγιναν τα γυρίσματα της ταινίας «Πριν τα Μεσάνυχτα»και δεν είναι άλλο από το ξενοδοχείο Costa Navarino.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει ούτε επιβεβαιωθεί, ούτε διαψευστεί από τους ανθρώπους της παραγωγής τόσο το αν θα υπάρξει τρίτη συνέχεια της πολύ πετυχημένης σειράς που έγινε ταινία, ούτε αν τελικά η Ελλάδα θα είναι ο προορισμός των ηθοποιών.

Προς το παρόν όλα είναι υπό συζήτηση και σε θεωρητικό επίπεδο. Το μόνο βέβαιο είναι ότι αυτή τη φορά τη μερίδα του λέοντος θα έχει και πάλι η Ν.Υόρκη, πράγμα που δεν έγινε στη δεύτερη ταινία, της οποίας μεγάλο μέρος γυρίστηκε στο Άμπου Ντάμπι και για το οποίο επικρίθηκαν οι σεναριογράφοι και παραγωγοί.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “Θα γυριστεί στην Πελοπόννησο το Sex and the City 3; Να περάσει κι απ’ το Λουτράκι κ Κακούρο

  1. “όχι μονο διαφήμιση διαδικτυακά σε αμφιβόλλου απόδοσης μέσα” Διαβάζοντας κανείς αυτή τη φράση είναι λογικό πως δε μπορεί να πάρει στα σοβαρά το άρθρο αυτό. Όταν το 90% του πλανήτη χρησιμοποιεί το διαδίκτυο για να κάνει αναζήτηση ταξιδιωτικών προορισμών εσείς θέλετε να γίνονται ακόμη καταχωρήσεις σε τοπικές εφημερίδες; Ο πιο light χαρακτηρισμός είναι πως είναι γελοίο το άθρο σας. Ευχαριστώ πολύ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *