25/04/2024

Η σέξι δασκάλα από το Λουτράκι που κατέβηκε υποψήφια στις δημοτικές εκλογές με τον Κώστα Λογοθέτη!

11

ΔΕΛΓΑ-ΘΩΜΑΙΔΗ ΕΛΕΝΑ

Η Έλενα Δέλγα του Παναγιώτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λουτράκι, όπου ολοκλήρωσε τη βασική της εκπαίδευση.

Σπούδασε στο τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, απ’ όπου αποφοίτησε με άριστα. Στο πανεπιστήμιο ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τους παραδοσιακούς χορούς σε επίπεδο ομάδων, την αντισφαίριση, καθώς και με τις χιονοδρομίες, όπου και πήρε δίπλωμα ειδικότητας.

Στη συνέχεια, εργάσθηκε ως προπονήτρια σε προγράμματα για αθλητικά ταλέντα, σε συνεργασία με το Ναυτικό και Ιστιοπλοϊκό Όμιλο και με τη Γενική Γραμματεία νέας Γενιάς και Αθλητισμού.

Στην εκπαίδευση διορίστηκε για πρώτη φορά ως αναπληρώτρια γυμνάστρια, στο Δημοτικό Σχολείο των Αγίων Θεοδώρων. Στη συνέχεια εργάσθηκε σε παιδικούς σταθμούς και κατασκηνώσεις, καθώς και σε Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια σχολεία της Τριπόλεως, της Κορίνθου, της Περαχώρας και του Λουτρακίου.

Παρακολούθησε σεμινάρια και απόκτησε μακρόχρονη πείρα στην εκγύμναση ενηλίκων και σε προγράμματα αεροβικής. Συνεργάστηκε με γυμναστήρια του Λουτρακίου και της Κορίνθου, καθώς και με το Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας στο τμήμα «Αθλητισμός και Γυναίκα».

Το 1998 έδωσε εξετάσεις και πέτυχε στο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Διορίστηκε το 1999 ως μόνιμη εκπαιδευτικός φυσικής αγωγής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση του Πειραιά. Το 2000 πήρε μετάθεση στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου και ένα χρόνο αργότερα ήρθε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου, όπου εργάζεται ως και σήμερα.

Είναι παντρεμένη με τον Πέτρο Θωμαΐδη, οικονομολόγο, επιχειρηματία.

Έλενα Δέλγα-Θωμαΐδη

ΥΠ. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

11 thoughts on “Η σέξι δασκάλα από το Λουτράκι που κατέβηκε υποψήφια στις δημοτικές εκλογές με τον Κώστα Λογοθέτη!

  1. Μωρή ηλίθια το καταλαβαίνεις ότι δεν είναι πασαρέλα άνθρωποι π´εθαναν μείνανε ανάπηροι δίχως πόδια και χέρια κουφοι και τυφλοί πολ´εμησαν μωρή ηλήθια για να είααι εσύ ελεύθερη και να δείχνεις τον ωραίο σου κώλο/ το καταλαβαίνεις ότι δεν είναι πασαρ-έλα? φόρος τιμής στους ήρωες είναι μωρή μαλακ..: ´ενη

  2. Κούκλαααα!!! Θεά!!! Όλη η Ελλάδα μιλάει για σένα!!!

  3. Φαντάσου τι παιδιά εκπαιδεύει η ψωνάρα

  4. ΡΕ ΒΑΛΕ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ ΚΟΥΚΛΑΡΑ

  5. ‘Eλενα, θέλω κι εγώ να είμαι στα 53 μου όπως εσύ, αλλά ούτε έφηβη ήμουν όπως εσύ υπερ καλλονή, (για όσους κάνουν πως δε σε ξέρουν) οπότε δεν έχω καμία ελπίδα. Τα περί ανωνύμων που σε αποκαλούν σούργελα δεν τα λαμβάνω υπόψιν μου, ας γράψουν τ΄ονοματάκι τους, αλλά θα χρειαστούν και χαρτί υγείας για να σκουπιστούν, βλέπεις η ανωνυμία δε θέλει κότσια ενώ η επωνυμία θέλει.
    Την επόμενη να βγεις με ράσο ή μπούρκα, για να τιμήσεις τους πεσόντες. Με ένα μοιρολόγι μαζί, να είναι ασσορτί, να ικανοποιήσεις το λαϊκό αίσθημα που εθίχθη, αλλά για την πορνογραφία για παράδειγμα, τις βίζιτες και τα τοιαύτα δε θίγεται, που κάθε τρεις και λίγο συλλαμβάνονται κυκλώματα στο Λουτράκι. Το μαύρο παντελόνι σου μας πείραξε, που δεν ήταν καν φούστα, για φτύσιμο είμαστε. Αυτό εκμετταλεύονται οι “θεσμοί”, τον κωλοχαρακτήρα μας και μας φέρονται έτσι όπως μας φέρονται. Ο Νεοέλληνας λαμόγιο ήταν πάντοτε, κάποιοι δικοί μας σκοτώθηκαν για να μπαίνει τώρα ο καθένας όπου του δοθεί Βήμα και να βρίζει ανώνυμα. Αν τα ήξεραν αυτά ποιοί θα καταντούσαμε, της χειρίστης ποιότητος, δε θα είχε πάει κανείς να πολεμήσει (και πολύ καλά θα έκαναν).
    Θέλω να δω κι άλλες Λουτρακιώτισσες στην ηλικία σου που να είναι σαν κι εσένα γυμνασμένες, καλλονές, γυναικάρες, αλλά φοβάμαι δε θα βρω, οπότε ναι, είμαι περήφανη και όχι μόνο επειδή είσαι από καλή οικογένεια, αυτό ενόχλησε, επειδή δεν έχεις ούτε και είχες ποτέ ανάγκη κανέναν. Ας φάν και λίγη από τη σκόνη σου. Έχει μπόλικη.
    Μπείτε τώρα να πείτε εσείς οι ανώνυμοι καμιά μαλακία κι εχω πάρει ποπκορν.

  6. Ποιος θα την πρωτοπάρει στις επερχόμενες εκλογές τώρα που ανέβασε τα μπόνους της

  7. ειναι πολυ απλο η γυναικα ειναι Θεαααα
    ειναι κουκλαραααα!
    ειναι ομως και ψωναρα
    δεν ειναι δυνατον να θελει να δειχτει διπλα στα παιδακια
    αν θελει να γινει διασημη να βρει αλλο βημα

  8. Ναι αυτό μας πείραξε. Εδώ η χώρα πάει απ’ το κακό στο χειρότερο. Ο Έλληνας πολίτης έχει ξεφτιλίσει ότι ιδιανικά είχε. Δεν απέμεινε καμία απολύτως ουσιαστική πατριωτική έκφραση. Είμαστε ευρωπαίοι, αμερικανάκια, παιδιά του ίντερνετ, παιδιά των greeklish, αλλά και ελληνικά όταν γράφουμε γράφουμε ανορθόγραφα και δεν ντρεπόμαστε καν γι’ αυτό.
    Η κυρία Δέλγα δεν έκανε κάτι το τρομερό για να πέσετε όλοι να την φάτε. Αυτά που συμβαίνουν είναι πολύ πιο τρομερά όμως κανένας δεν ασχολείται. Τρώει και μασάει ο κοσμάκης την εύκολη τροφή.

  9. ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ!
    ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!

  10. Είναι κρίμα να ασχολούμαστε με ανοησίες όταν η χώρα μας χάνεται απο έλλειψης γνώσης και απουσία πίστεως στο Θεο. Δυστυχώς αυτά τα “θεάματα” θα αυξάνονται κάθε χρονο αποπροσανατολιζοντας μας απο τα πραγματικα προβλήματα του τόπου μας….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *