20/04/2024

Η σέξι δασκάλα από το Λουτράκι που κατέβηκε υποψήφια στις δημοτικές εκλογές με τον Κώστα Λογοθέτη!

0

ΔΕΛΓΑ-ΘΩΜΑΙΔΗ ΕΛΕΝΑ

Η Έλενα Δέλγα του Παναγιώτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λουτράκι, όπου ολοκλήρωσε τη βασική της εκπαίδευση.

Σπούδασε στο τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, απ’ όπου αποφοίτησε με άριστα. Στο πανεπιστήμιο ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τους παραδοσιακούς χορούς σε επίπεδο ομάδων, την αντισφαίριση, καθώς και με τις χιονοδρομίες, όπου και πήρε δίπλωμα ειδικότητας.

Στη συνέχεια, εργάσθηκε ως προπονήτρια σε προγράμματα για αθλητικά ταλέντα, σε συνεργασία με το Ναυτικό και Ιστιοπλοϊκό Όμιλο και με τη Γενική Γραμματεία νέας Γενιάς και Αθλητισμού.

Στην εκπαίδευση διορίστηκε για πρώτη φορά ως αναπληρώτρια γυμνάστρια, στο Δημοτικό Σχολείο των Αγίων Θεοδώρων. Στη συνέχεια εργάσθηκε σε παιδικούς σταθμούς και κατασκηνώσεις, καθώς και σε Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια σχολεία της Τριπόλεως, της Κορίνθου, της Περαχώρας και του Λουτρακίου.

Παρακολούθησε σεμινάρια και απόκτησε μακρόχρονη πείρα στην εκγύμναση ενηλίκων και σε προγράμματα αεροβικής. Συνεργάστηκε με γυμναστήρια του Λουτρακίου και της Κορίνθου, καθώς και με το Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας στο τμήμα «Αθλητισμός και Γυναίκα».

Το 1998 έδωσε εξετάσεις και πέτυχε στο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Διορίστηκε το 1999 ως μόνιμη εκπαιδευτικός φυσικής αγωγής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση του Πειραιά. Το 2000 πήρε μετάθεση στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου και ένα χρόνο αργότερα ήρθε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου, όπου εργάζεται ως και σήμερα.

Είναι παντρεμένη με τον Πέτρο Θωμαΐδη, οικονομολόγο, επιχειρηματία.

Έλενα Δέλγα-Θωμαΐδη

ΥΠ. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *