25/04/2024

Η Προφητεία του Β. Πούτιν το 2011 που σήμερα βγαίνει αληθινή!

8

Η Προφητεία του Β. Πούτιν για την παγκόσμια ασφάλεια σήμερα και για την γενικότερη πολιτική, κοινωνική και οικονομική κατάσταση, όπως διατυπώθηκε στο Συμβούλιο Πολιτικής Ασφαλείας τον Φεβρουάριο του 2011 στο Μόναχο. Ποιοί κινούν τα νήματα; Πάντως όχι αυτοί που βλέπουμε. Ο Ο λόγος του Β. Πούτιν είναι αιχμηρός και έξω από πολιτικά προσχήματα, γι’ αυτό κρίνουμε σημαντικό να δείτε αυτό το video.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Η Προφητεία του Β. Πούτιν για την παγκόσμια ασφάλεια σήμερα και για την γενικότερη πολιτική, κοινωνική και οικονομική κατάσταση, όπως διατυπώθηκε στο Συμβούλιο Πολιτικής Ασφαλείας τον Φεβρουάριο του 2011 στο Μόναχο. Ποιοι κινούν τα νήματα; Πάντως όχι αυτοί που βλέπουμε. Ο λόγος του Β. Πούτιν είναι αιχμηρός και έξω από πολιτικά προσχήματα, γι’ αυτό κρίνουμε σημαντικό να δείτε αυτό το video.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=SdLkL2JDEGg]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

8 thoughts on “Η Προφητεία του Β. Πούτιν το 2011 που σήμερα βγαίνει αληθινή!

  1. Για δες ποιος μιλάει! Ο άμοιρος ευθυνών πολιτικός ηγέτης που καταδίκασε τον λαό του στη φτώχεια και πλουτίζει αμύθιτα σε βάρος του λαού του!

  2. Έτσι ακριβώς. Δίνουν στην ΕΛΛΑΔΑ μας επιδοτήσεις για να μας κάνουν νωχελικούς και άβουλους. Δεν αφήνουν την οικονομία της χώρας μας να αναπτυχθεί και μας ταίζουν ελεημοσύνη. ΞΥΠΝΗΣΤΕ και αντιδράστε όσο είναι καιρός!

  3. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΚΙΝΟΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΓΕΛΙΕΣΤΕ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΣΟΒΑΡΑ.

  4. ολοι οι ηγετες της ρωσιας ειναι απ την καγκεμπε τι μιλαει τωρα

  5. Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΧΡΗΜΑ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΕΝΩ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ

  6. Είναι επικίνδυνος και λαικιστής το 2012 έλεγε άλλα, ενημερωθείτε.

  7. Ο κόσμος που χωρίζεται σε πλούσιους και φτωχούς δεν μπορεί να είναι δίκαιος και δεν μπορεί να είναι ασφαλής! Προλετάριοι του κόσμου ενωθείτε!!!

  8. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ””ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΙΧΤΗΚΑΝ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ
    ΛΙΓΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΣΤΝ 3η και 7η[προδοτικη]για”ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ
    ΚΡΑΤΟΣ VARDASKA” TΙΣ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ [ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ] ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΟΥ
    ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΜΠΕΛΛΟΓΙΑΝΝΗ,ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΣΤΕΦ.ΣΑΡΑΦΗ,και στον καπεταν γιωτη η στον
    ΗΡΩΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ. ΜΟΥ ΜΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ……..ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΜΕ ΝΥΧΙΑ………..
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ????ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ-ΑΝΑΔΕΛΦΟΙ/////?????????σ ι ω π η……..ντα ,ντα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *